![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια πρώτη εκτός άρρωστος σας δώσει τον υπολογιστή μου spec τροπολογία Sempron 3000 + περίπου 1.8GHz. 1gig σκληρούς δίσκους SATA 80GB RAM και μια gigabyte 6100 m2ma μητρική πλακέτα. Όταν πήρα αυτό το pc που είχε ανάγκη ένα νέο σκληρούς δίσκους και νέα ram i άσκησε την μνήμη RAM 1gig των DDR2 και έφερα ένα ολοκαίνουργιο hdd άρχισε να formatt αυτό και στη συνέχεια προχώρησε στην εγκατάσταση των Windows XP μετά την μορφοποίηση Θα πω παρακαλώ περιμένετε ενώ εγκαθιστά τα παράθυρα και τέτοια αρχεία, αλλά διατηρούνται σε κατάψυξη μέχρι 15% i couldnt φορτίο xp σε αυτό, ώστε αργότερα πήγα στο BIOS και για ορισμένες i ηλίθιο λόγο που να βελτιστοποιηθεί defaults αλλά εξακολουθεί να διατηρείται κατάψυξη τότε σκέφτηκα id προσπαθήσουμε αποτύχει ασφαλή αθετήσεις και τώρα, όταν θ ανάβετε το ακριβώς έρχεται μια μαύρη οθόνη με ένα δρομέα που αναβοσβήνει στην κορυφή ακόμα και αν πάω στο bios και μου dvd rom που οδηγεί για πρώτη εκκίνηση της συσκευής δεν θα έχει καμία διαφορά και συνηθίζει φορτίο μέχρι το os απλά μια μαύρη οθόνη dont ξέρτε τι να προσπαθήσουμε τώρα Αναρωτιόμουν αν κάποιος είχε καμία ιδέα για το πώς να διορθώσετε αυτό το |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επαναφέρετε το BIOS από την αφαίρεση της μπαταρίας για ένα καλό λίγα λεπτά.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, αφαιρέστε την μπαταρία για τη μητρική πλακέτα για 5-10 λεπτά θα πρέπει να κάνει, κάποια μητρική πλακέτα επίσης να έχουν μια σαφή CMOS jumper, κάτι που θα συνδεθείτε αγώγιμων (ένα κατσαβίδι έργα) μεταξύ των ακροδεκτών που θα επαναφέρετε το BIOS, αυτό όμως, αν υπάρχει, βρίσκεται σε ένα διαφορετικό τμήμα της μητρικής πλακέτας, για κάθε μοντέλο, οπότε ρίξτε μια ματιά στο εγχειρίδιο της μητρικής πλακέτας, θα πρέπει να αναφέρω ότι, όταν είναι εάν έχετε.