manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Bios postavke?

Reply

Thread Tools
Old 18. studenog 2008, 06:14
Novi član grupe

Default Bios postavke?

Hi prvi off bolestan vam moj pc spec. Amd Sempron 3000 + oko 1.8ghz. 1gig ram 80gb harddrive sata i gigabajt 6100 m2ma matična ploča.

Kada sam dobio ovaj pc je potreban novi harddrive i novi ram i doveo 1gig of DDR2 RAM-a i donio sam potpuno novi hdd počela formatt, a potom ga je nastavila da biste instalirali Windows XP nakon formatiranja To će reći molim pričekajte dok se instalira windows datoteke i stvari, ali je zadržao smrzavanja na 15% pa sam couldnt load xp na njemu pa kasnije sam otišao u BIOS i za neki glupi razlog i postavi ga na optimizirane standardne, ali još uvijek čuva smrzavanja pa sam mislio probati id fail safe dodijeljene i sada kada sam okret Internet na Internet pravedan dogoditi se gore sa crnom zaslonu treperi kursor na vrhu, čak i ako odem u BIOS i postaviti moj DVD ROM pogon za prvi boot uređaj ne čini razliku i navika load up OS samo crni ekran dont know što da ja sada probati pitate ako je itko imao bilo kakve ideje o tome kako ovo popraviti
Old 18. studenog 2008, 09:17
Administrator Group

Default Bios postavke?

Reset BIOS uklanjanjem baterije za nekoliko minuta.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 18. studenog 2008, 10:50
Donatorska Grupa

Default Bios postavke?

Da, uklonite bateriju na matičnoj ploči za 5-10 min bi trebalo učiniti, neke matične ploče imaju jasan CMOS jumper koje povezuju nešto provodan (a odvijač radova) između igle koja će resetirati BIOS, to ipak, ako postoji, na drugoj je dio matične ploče za svaki model, tako da imaju pogled na vaše matične ploče priručnik, treba spomenuti da je tamo gdje je, ako ga imate.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.