![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi prvi off bolestan vam moj pc spec. Amd Sempron 3000 + oko 1.8ghz. 1gig ram 80gb harddrive sata i gigabajt 6100 m2ma matična ploča. Kada sam dobio ovaj pc je potreban novi harddrive i novi ram i doveo 1gig of DDR2 RAM-a i donio sam potpuno novi hdd počela formatt, a potom ga je nastavila da biste instalirali Windows XP nakon formatiranja To će reći molim pričekajte dok se instalira windows datoteke i stvari, ali je zadržao smrzavanja na 15% pa sam couldnt load xp na njemu pa kasnije sam otišao u BIOS i za neki glupi razlog i postavi ga na optimizirane standardne, ali još uvijek čuva smrzavanja pa sam mislio probati id fail safe dodijeljene i sada kada sam okret Internet na Internet pravedan dogoditi se gore sa crnom zaslonu treperi kursor na vrhu, čak i ako odem u BIOS i postaviti moj DVD ROM pogon za prvi boot uređaj ne čini razliku i navika load up OS samo crni ekran dont know što da ja sada probati pitate ako je itko imao bilo kakve ideje o tome kako ovo popraviti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reset BIOS uklanjanjem baterije za nekoliko minuta.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, uklonite bateriju na matičnoj ploči za 5-10 min bi trebalo učiniti, neke matične ploče imaju jasan CMOS jumper koje povezuju nešto provodan (a odvijač radova) između igle koja će resetirati BIOS, to ipak, ako postoji, na drugoj je dio matične ploče za svaki model, tako da imaju pogled na vaše matične ploče priručnik, treba spomenuti da je tamo gdje je, ako ga imate.