![]() |
|
| |||
| |||
| היי דבר ראשון חולה לתת לך את PC spec AMD Sempron 3000 + לגבי 1.8ghz. 1gig רם 80gb harddrive SATA ו gigabyte 6100 m2ma לוח האם. כאשר יש לי את זה יש צורך במחשב חדש harddrive וחדשים רם הבאתי את 1gig ראם של DDR2 ו הבאתי חדש HDD התחיל formatt ואז זה התחיל להתקין את Windows XP אחרי פירמוט הוא אומר אנא המתן בזמן שהוא מתקין את Windows קבצים וכאלה אבל המשכתי קופא ב 15% אז אני couldnt לטעון XP על אותו מאוחר יותר, כך אני נכנס ל-BIOS ו קצת טיפשי סיבה להגדיר את זה אני optimised ברירות מחדל אבל עדיין המשיך הקפאה אז חשבתי לנסות להיכשל בטוח מזהה את ערכי ברירת המחדל ועכשיו כשאני להפעיל אותו רק על זה מגיע עד מסך שחור עם הסמן הברקה בראש אפילו אם אני נכנס לתוך ה-BIOS ולהגדיר את כונן ה-DVD ROM הראשון של התקן האתחול זה לא משנה ואת הרגל לטעון את מערכת ההפעלה, רק מסך שחור dont יודע מה לנסות עכשיו אני תהיתי אם מישהו היה כל הרעיונות על האופן שבו יש לתקן את זה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אפס את ה-BIOS על ידי הסרת הסוללה למשך כמה דקות טובות.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, הסר את הסוללה על לוח האם של 5-10 דקות צריך לעשות, חלקם גם לוח האם יש לנקות CMOS סודר, שבו אתה מחבר משהו מוליך (מברג עובד) בין מספרי זיהוי אישיים אשר לאפס את ה-BIOS, זה עם זאת, אם יש, הוא שונה בכל חלק של לוח האם עבור כל דגם, לכן יש לבדוק את לוח האם ידנית, כי צריך להזכיר איפה זה אם יש לך אחד.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צריך קצת עזרה לגבי הגדרת NAT | shakirat | רישות, מודמים & VoIP | 0 | 13 יוני 2009 14:23 |
| ה-BIOS שלי קרס? - אזור ה-BIOS מוגדר כעת הוא בכלל ברירת המחדל של המפעל | Bubba | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 7 אפריל 2009 15:33 |
| הגדרת ICS עם שני MAC ו-PC | nvisibl | רישות, מודמים & VoIP | 1 | ה -25 בחודש נובמבר 2008 11:11 |
| עזרה הגדרת אלחוטית | תפוחים | רישות, מודמים & VoIP | 1 | ה -5 בחודש פברואר 2008 02:50 |
| הגדרת VPN | Jonathon28 | רישות, מודמים & VoIP | 4 | -27 דצמבר 2007 05:42 |
| שרשרת כלים | |
| |