![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi pirmasis off blogai jums mano pc spec AMD Sempron 3000 + apie 1,8 GHz. 1gig RAM 80GB SATA diską ir GIGABYTE 6.100 m2ma plokštę. Kai aš šį kompiuterį tai reikia naujų diską ir nauji RAM wyprowadziłem 1gig RAM DDR2, ir aš atnešė naują hdd pradėjo formatt ji ir tada pradėjo diegti "Windows XP po formatavimo Ji sako palaukti, kol jis montuoja langus failai ir kita, bet laikomi šaldymo bent 15% tiek i couldnt load XP tai padaryti vėliau nuėjau į BIOS ir tam tikrų kvailų priežasčių aš jį prie optimizuotos pagal nutylėjimą, tačiau vis dar laikomi šaldymo tada maniau ID pabandyti saugia defaults ir dabar, kai aš Savo ruožtu, ji apie tai tik pasirodo juodas ekranas ir kursorius mirksintis viršuje, net jei aš einu į BIOS ir nustatyti savo DVD ROM pirmojo paleidimo įtaisas Nėra jokio skirtumo, ir nieko nevyksta iki OS tiesiog juodas ekranas Nežinau Ką dabar pabandykite I was wondering, jei kas nors bet kaip išspręsti šią idėjos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Reset BIOS pašalinant baterija gera keletą minučių.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, išimkite bateriją apie 5-10 min plokštė turėtų daryti, kai pagrindinė plokštė taip pat turi aiškiai CMOS trumpiklis, kurį jūs ką nors prijungti laidus (atsuktuvas darbai) tarp kaiščių, kurie bus atstatyti BIOS, tai vis dėlto, jei yra, yra skirtingas dalis kiekvieno modelio plokštės, todėl yra jūsų pagrindinė plokštė rankinis atrodo, kad reikėtų paminėti, kur jis yra, jei turite vieną.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Reikia pagalbos dėl NAM NUSTATYMAS | shakirat | Networking, Modems & VoIP | 0 | Birželis 13, 2009 14:23 |
| Mano BIOS crashed? - Mano BIOS dabar nustatyti visas gamintojo numatytąsias | Bubba | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 7 balandis 2009 15:33 |
| Įsteigti ICS tiek Mac, tiek PC | nvisibl | Networking, Modems & VoIP | 1 | Lapkritis 25, 2008 11:11 |
| Pagalba įkurti bevielio | obuoliai | Networking, Modems & VoIP | 1 | 5 vasaris 2008 02:50 |
| Setting up VPN | Jonathon28 | Networking, Modems & VoIP | 4 | 27 gruodis 2007 05:42 |
| Temos įrankiai | |
| |