![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi pierwszego startu chorych daje moim komputerze spec AMD Sempron 3000 + o 1.8GHz. 1gig barana 80gb dysków twardych SATA i gigabajt 6100 m2ma płyty głównej. Kiedy mam ten pc niezbędnych nowych dysków twardych i nowych barana i przyprowadzono barana 1gig z DDR2 oraz i przyniósł nowy hdd rozpoczął formatt go, a następnie przystąpiła do instalacji systemu Windows XP po sformatowaniu to powiedzieć proszę czekać instaluje okna pliki i rzeczy, ale zachowali zamrożenie na poziomie 15%, tak i couldnt załadować xp na to i tak później poszedł do BIOS-u, a dla niektórych głupi powód i ustawić je zoptymalizować defaults, ale nadal utrzymywane zamrożenie następnie Myślałem id próby nie defaults bezpieczne i teraz, kiedy Włącz ją po prostu pojawia się czarny ekran z migającym kursorem w górę, nawet jeśli idę do BIOS i ustawić swoje DVD ROM na pierwszym uruchomieniu urządzenie to nie ma znaczenia, i wont ładować os tylko czarny ekran dont know co teraz spróbować i zastanawiałem się czy ktoś miał jakiś pomysł jak to naprawić |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Resetuj BIOS przez wyjęcie baterii na dobre kilka minut.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, wyjmij baterię na płycie głównej do 5-10 min powinien zrobić, niektóre płyty główne mają także jasne CMOS skoczka, który łączyć coś przewodowego (śrubokręt roboty) pomiędzy pinami, które zresetować BIOS, to jednak, jeśli istnieje, znajduje się w innej części płyty głównej dla każdego modelu, tak ma wyglądać w Twojej płycie ręczne, że powinienem wspomnieć, gdzie jest, jeśli jeden.
|
| Zakładki |