![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max primul bolnav de pe PC-ul meu de a da tu spec. AMD Sempron 3000 + despre 1.8GHz. 1gig RAM 80GB harddrive sata si o placa de baza Gigabyte 6100 m2ma. Când am ajuns acest PC este nevoie de un nou harddrive RAM şi noi am adus de RAM DDR2 de 1gig şi am adus un nou hdd formatt a început să-l şi apoi de a instala Windows XP după formatare ar spune vă rog, aşteptaţi în timp ce-l instalează Windows fişiere şi alte chestii, dar păstrează congelare la 15%, aşa că am couldnt incarca XP pe el mai târziu, aşa că m-am dus în BIOS-ul, precum şi pentru unele prost motiv pentru care am stabilit-o pentru a optimizat defaults, dar mai pastreaza inca de îngheţare apoi m-am gândit id încercaţi defaults siguranţă nu şi acum, când am transforma-o pe ea vine doar un ecran negru cu un clipeste cursorul în partea de sus, chiar dacă am merge în BIOS-ul şi set-mi DVD ROM pentru primul dispozitiv de boot-are nici o diferenţă şi obiceiul de încărcare de până la os doar un ecran negru dont know Ce să încerc acum ma intrebam daca cineva a avut nici o idee despre modul de a stabili acest |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Resetare a BIOS-ului de a scoate bateria pentru o bună câteva minute.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, scoate bateria de pe placa de bază pentru 5-10 minute ar trebui să facă, o placa de bază au, de asemenea, o clară CMOS Jumper, care vă conectaţi ceva conductoare (o şurubelniţă lucrări) între PINS care va reseta BIOS-ul, aceasta cu toate acestea, dacă există, este de la o altă parte din placa de bază pentru fiecare model, aşa că trebuie să aruncaţi o privire în manualul plăcii de bază, trebuie să menţionăm că în cazul în care este, dacă aveţi unul.
|
| Marcaje |