![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj najprv zle vám môj spec PC AMD Sempron 3000 + na 1.8GHz. 1GIG ram 80GB pevný disk SATA a gigabyte 6100 m2ma doske. Keď som dostal tento PC je potrebný nový pevný disk a nové ram aj priviedol skopci 1GIG s DDR2 a priniesol aj celkom nový hdd začala formatt a potom zadržal k inštalácii systému Windows XP po formátovania by bolo povedať, čakajte prosím zároveň inštaluje okná súbory a ďalšie veci, ale boli zmrazenie na 15% tak aj couldnt zaťaženia xp na to, aby neskôr som išiel do BIOSu a pre niektoré stupidní dôvod aj nastaviť na predvolené hodnoty, ale stále optimalizované priebežne mrazu potom som si myslel id skúste nepodarí zabezpečte východiskové a teraz, keď som zase to na ňu príde len čierna obrazovka s blikajúci kurzor na začiatok, aj keď som sa do BIOSu a nastaviť moje DVD ROM pre prvé spúšťacie zariadenie je v tom rozdiel a zvyknutý zaťaženie až na kosť len čierna obrazovka dont vedieť čo to skúsiť hneď som sa opýtať, či niekto nemal žiadne predstavy o tom, ako to spravit |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vynulova BIOS odstránením batérie pre dobrý pár minút.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, batériu na základnej doske za 5-10 minút by mal urobiť, niektoré základné dosky majú tiež jasný CMOS jumper, ktorý pripojíte niečo vodivosťou (šrobovákom práce) medzi piny, ktorý bude resetovat BIOS, to však, ak existuje, je na inej strane základné dosky pre každý model, tak sa pozrite do manuálu základnej dosky, ktoré by malo byť uvedené, kde je, ak máte jeden.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Potřebuješ pomoct týkajúce NAT SETTING | shakira | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 13 júna 2009 14:23 |
| Moja BIOS zhroutil? - Môj BIOS je teraz nastavená na továrenské nastavenia | Bubba | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 7. apríla 2009 15:33 |
| Nastavenia ICS ako Mac a PC | nvisibl | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 25. novembra 2008 11:11 |
| Pomoc nastavenia bezdrôtového | jablká | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 5. február 2008 02:50 |
| Nastavenie VPN | Jonathon28 | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 27. december 2007 05:42 |
| Thread Tools | |
| |