![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок први офф болестан вам мој пц спец АМД Семпрон 3000 + око 1.8гхз. 1гиг рам 80гб харддриве сата и гигабајт 6100 м2ма матична плоча. Када сам добио овај пц је потребан нови харддриве и нови рам и довео 1гиг оф ДДР2 РАМ-а и донео сам потпуно нови ХДД почела форматт, а потом га је наставила да бисте инсталирали Уиндоус КСП након форматирања То ће рећи молим сачекајте док се инсталира уиндоус датотеке и ствари, али је задржао смрзавања на 15% па сам цоулднт лоад ксп на њему па касније сам отишао у БИОС и за неки глупи разлог и постави га на оптимизоване стандардне, али још увек чува смрзавања па сам мислио пробати ид фаил сафе додијељене и сада када сам окрет то на Интернет праведан догодити се сеттле са црном екрану трепери курсор на врху, чак и ако одем у БИОС и поставити мој ДВД РОМ погон за први боот уређај не чини разлику и навика лоад уп ОС само црни екран донт кноу шта да ја сада пробати питате ако је ико имао било какве идеје о томе како ово поправити |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ресет БИОС уклањањем батерије за неколико минута.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, уклоните батерију на матичној плочи за 5-10 мин би требало учинити, неке матичне плоче имају јасан ЦМОС јумпер које повезују нешто проводан (а одвијач радова) између игле која ће ресетирати БИОС, то ипак, ако постоји, на другој је део матичне плоче за сваки модел, тако да имају поглед на ваше матичне плоче приручник, треба споменути да је тамо где је, ако га имате.