![]() |
|
| |||
| |||
| Hi ilk kapalı halde sen benim pc spec AMD Sempron 3000 + vermek hakkında 1.8GHz. 1gig ram 80gb diski sata ve gigabyte 6.100 m2ma anakart. Ne zaman i got bu onu yeni bir sabitdisk gereken yeni ram i yepyeni bir HDD getirdi DDR2 ram 1gig ve i getirdi o formatt başladı ve pc sonra sırada pencere yükler Bu bekleyin söyleyebilirim biçimlendirme sonra Windows XP'yi yüklemeye devam o dosya ve malzeme ancak% 15 dondurma muhafaza so i couldnt yük xp öylesine sonra ben bios içine gitti ve bazı aptal nedenle ben optimize varsayılan olarak ayarlayın ama yine de o zaman i güvenli varsayılan başarısız ve şimdi deneyin id düşünce dondurma muhafaza ne zaman i fareyle üzerine çevirmek sadece tepesinde yanıp sönen bir imleç ile bile bios girip hiç fark os sadece siyah bir ekran dont kadar yük alışkanlık yapan ilk önyükleme aygıtı için benim DVD Rom sürücü grubu bir siyah ekran kadar geldiğini öğrenmek şimdi eğer kimse nasıl bu sorunu gidermek için herhangi bir fikir olduğunu merak ediyorum ben denemek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iyi bir kaç dakika için pil kaldırarak BIOS sıfırlayın.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, 5-10 dakika için anakart yapacağım pili çıkarın, bazı anakart hangi BIOS sıfırlanır iğne, bu ancak arasında (tornavida çalışmaları), bir iletken olan bağlantı bir CMOS jumper, varsa eğer, her model için anakart farklı bir kısmında, bu nedenle, bu bahsetmeliyiz nereye varsa sizin anakart kılavuzda bir bakın.
|
| Bookmarks |