BIOS Setting? Привіт перший жорстокого даю вам специфікації PC AMD Sempron 3000 + близько 1,8 ГГц. 1gig RAM 80gb жорсткий диск SATA і Gigabyte 6100 m2ma плати.
Коли я отримав цей ПК їй необхідний новий жорсткий диск і нового я баран приніс 1gig ОЗУ типу DDR2, і я приніс новий жорсткий диск почав FORMATT його, а потім приступив до установки Windows XP після форматування було б сказати, будь ласка почекайте, поки вона встановлює вікна Файли та інше, але зберігатися заморожування на 15%, так що я Couldnt XP навантаження на неї таким Потім я пішов в BIOS і за якісь дурні і встановити причину його оптимізований за замовчуванням, але все ще зберігаються заморожування тоді я подумав ID спробувати Fail Safe замовчуванням, і тепер, коли я увімкніть це просто з'являється чорний екран з миготливим курсором у верхньому навіть якщо я йду в BIOS і встановіть My DVD дисків для першого завантажувального пристрою немає ніякої різниці, і звичай завантажити ОС просто чорний екран, не знаю Що Спробуйте зараз я була цікаво, якщо хтось будь-які ідеї, як вирішити цю |