по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

BIOS обновяване

Reply

Нишка Инструменти
Old 4-ти Декември 2007, 17:11
Номер на групата

Default BIOS обновяване

Когато за първи път купих компютъра ID получите случайни сини екрани казва моя BIOS isn't ACPI (Мисля) съвместим

затова rang evesham и те прати ми BIOS обновяване диск, аз rang тях и че всичко това е добре

оформление на компютъра ми, тъй като имам проблеми отново

Айв опитвали зареждане на диск и нищо не се случва, просто казва нещо за Windows 98

Тя не казвам на диск

"обувка от CD и изпълнете update.bat от DOS ред"

Мога да пръстен ги и те ми стъпка през него, но аз помислих ID питам много първия

Моята система: Мина

Процесор (и):
AMD Athlon двойствен сърцевина
Дънната платка:
winfast 6600
RAM памет:
3gb
Графична карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
някои евтини dx9 5,1
Hard Drive (и):
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
Cibox 1440 x 900
Операционна система (и):
Vista
Old 5-ти декември 2007 год., 01:07
Номер на групата

Default BIOS обновяване

първо опитайте underclocking вашите овен 1 стъпка (напр. underclock 533 до 400), че е работил за мен!

също така се уверете, че всички хотфиксове са инсталирани на вашия на gpu и т.н., но опитате над първата му по-вероятно да се случи.
Old 5-ти декември 2007 год., 05:04
Номер на групата

Default BIOS обновяване

е пич диска поправки него, просто му, тъй като reformmating Im познае, независимо от диска така, както и промени

хардуера е наред
Old 5-ти декември 2007 год., 07:12
Номер на групата

Default BIOS обновяване

Просто booted от CD Тогава аз трябваше да въведете update.bat и след това тя отиде почти на едно и каза обновяване успех, alls добра
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Някой знае дали 3,1 актуализация е по-добре от актуализация на 3,0 аз просто си купих? Haun Linux & Алтернативни OS 0 9-ти септември 2009 година 15:43
Трябва да Update USB драйвери Кой ли актуализация? нов Общи Софтуер Чат 8 3 юни 2009 07:58
Моят BIOS трясък? - Моят BIOS сега е фиксиран на всички фабрики подразбиране Бъба Процесори, дънни платки & RAM 5 7 април 2009 15:33
BIOS актуализация няма лошо: 0 Роби Процесори, дънни платки & RAM 2 5-и парламентарен Jan 2008 10:26
BIOS актуализация? pete21 Процесори, дънни платки & RAM 1 29 Дек 2007 07:42
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc