menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Bios aktualizovat

Reply

Thread Nástroje
Old 4 prosince 2007, 17:11
Dárce Skupina

Default Bios aktualizovat

Když jsem koupil první počítač id získat příležitostné modré obrazovky říká můj bios isnt ACPI (myslím) kompatibilní

tak jsem zvonil evesham a poslali mi bios aktualizovat disk, i zvonil a je to všechno dobré

Formátování protože můj počítač má problémy i zpět

IVE pokusila zavedení disk a nic se neděje, prostě něco řekne o systému Windows 98

to řekl na disku

'boot z CD a spustit update.bat z DOS promptu'

Mohl jsem jim a oni prsten krok mě to, ale myslel jsem, že id zeptat hodně první

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Old 5 prosince 2007, 01:07
Dárce Skupina

první pokus underclocking vaše ram 1 krok (např. underclock 533 až 400), který pracoval pro mě!

Rovněž se ujistil, že všechny opravy jsou nainstalovány na vašem operačním systému a GPU atd., ale zkuste se nad jeho první větší pravděpodobnost, že tomu tak je.
Old 5 prosince 2007, 05:04
Dárce Skupina

frájo disku na opravy, její právě od reformmating im hádat a to bez ohledu na disk udělal, změnil i

hardware je v pořádku
Old 5 prosince 2007, 07:12
Dárce Skupina

Jen zaveditelný z CD pak jsem musel update.bat typ a pak odjela na jeden a řekl aktualizace úspěch, ÝZVY dobrý
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Know-li některý 3.1 Update je lepší než 3.0 Update Jen jsem koupil? Haun Linux & Alternativní OS 0 9.září 2009 15:43
Potřebuji Update USB ovladače, který z nich mohu aktualizovat? nový Obecné Software Chat 8 3. června 2009 07:58
Moje BIOS zhroutil? - Můj BIOS je nyní nastavena na tovární nastavení Bubba Procesory, základní desky & RAM 5 7. dubna 2009 15:33
BIOS aktualizovat šla špatně: 0 Robbie Procesory, základní desky & RAM 2 5. ledna 2008 10:26
Bios update? pete21 Procesory, základní desky & RAM 1 29. prosince 2007 07:42
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.