![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Když jsem koupil první počítač id získat příležitostné modré obrazovky říká můj bios isnt ACPI (myslím) kompatibilní
tak jsem zvonil evesham a poslali mi bios aktualizovat disk, i zvonil a je to všechno dobré Formátování protože můj počítač má problémy i zpět IVE pokusila zavedení disk a nic se neděje, prostě něco řekne o systému Windows 98 ![]() to řekl na disku 'boot z CD a spustit update.bat z DOS promptu' Mohl jsem jim a oni prsten krok mě to, ale myslel jsem, že id zeptat hodně první Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| první pokus underclocking vaše ram 1 krok (např. underclock 533 až 400), který pracoval pro mě! Rovněž se ujistil, že všechny opravy jsou nainstalovány na vašem operačním systému a GPU atd., ale zkuste se nad jeho první větší pravděpodobnost, že tomu tak je. |
|
| |||
| |||
| frájo disku na opravy, její právě od reformmating im hádat a to bez ohledu na disk udělal, změnil i hardware je v pořádku |
|
| |||
| |||
| Jen zaveditelný z CD pak jsem musel update.bat typ a pak odjela na jeden a řekl aktualizace úspěch, ÝZVY dobrý |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Know-li některý 3.1 Update je lepší než 3.0 Update Jen jsem koupil? | Haun | Linux & Alternativní OS | 0 | 9.září 2009 15:43 |
| Potřebuji Update USB ovladače, který z nich mohu aktualizovat? | nový | Obecné Software Chat | 8 | 3. června 2009 07:58 |
| Moje BIOS zhroutil? - Můj BIOS je nyní nastavena na tovární nastavení | Bubba | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 7. dubna 2009 15:33 |
| BIOS aktualizovat šla špatně: 0 | Robbie | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 5. ledna 2008 10:26 |
| Bios update? | pete21 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 29. prosince 2007 07:42 |
| Thread Nástroje | |
| |