μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Bios update

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Δεκεμβρίου 2007, 17:11
Ομάδα Δωρητών

Default Bios update

Όταν πρωτοήρθα αγόρασε τον υπολογιστή id get περιστασιακή μπλε οθόνες μου λέει isn't ACPI BIOS (νομίζω) συμβατή

Γι 'rang Evesham και να μου στείλει μια ενημερωμένη έκδοση του BIOS δίσκο, i rang τους και ήταν όλες καλές

από το formating υπολογιστή μου έχω τα προβλήματα πάλι

IVE TRIED την εκκίνηση του δίσκου και δεν συμβαίνει τίποτα, απλά, λέει πολλά για τα Windows 98

που κάνει λόγο για το δίσκο

"εκκίνηση από το CD και τρέξτε update.bat από το DOS εντολών"

Θα μπορούσα να τους δακτυλίους και μέσα από αυτό το βήμα μου, αλλά σκέφτηκα id σας ρωτήσω πρώτη παρτίδα

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 5 Δεκεμβρίου 2007, 01:07
Ομάδα Δωρητών

Default Bios update

δοκιμάστε πρώτα σας underclocking ram 1 βήμα (π.χ. underclock 533 έως 400) που λειτούργησε για μένα!

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι όλες οι επείγουσες επιδιορθώσεις που έχουν εγκατασταθεί για το OS και gpu κλπ, αλλά ας προσπαθήσουμε να τα ανωτέρω, ως τις πιο πιθανό να είναι η περίπτωση.
Old 5 Δεκεμβρίου 2007, 05:04
Ομάδα Δωρητών

Default Bios update

na μάγκα επιδιορθώνει αυτό το δίσκο, το μόνο από τα reformmating im μαντέψουν ό, τι έκανε το δίσκο, άλλαξε και

υλικού είναι ωραία
Old 5 Δεκεμβρίου 2007, 07:12
Ομάδα Δωρητών

Default Bios update

μόλις ξεκινήσει από το CD τότε θα έπρεπε να update.bat τύπου και τότε εκπυρσοκρότησε και είπε σε μια ενημερωμένη έκδοση επιτυχία, καλή ΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.