![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όταν πρωτοήρθα αγόρασε τον υπολογιστή id get περιστασιακή μπλε οθόνες μου λέει isn't ACPI BIOS (νομίζω) συμβατή
Γι 'rang Evesham και να μου στείλει μια ενημερωμένη έκδοση του BIOS δίσκο, i rang τους και ήταν όλες καλές από το formating υπολογιστή μου έχω τα προβλήματα πάλι IVE TRIED την εκκίνηση του δίσκου και δεν συμβαίνει τίποτα, απλά, λέει πολλά για τα Windows 98 ![]() που κάνει λόγο για το δίσκο "εκκίνηση από το CD και τρέξτε update.bat από το DOS εντολών" Θα μπορούσα να τους δακτυλίους και μέσα από αυτό το βήμα μου, αλλά σκέφτηκα id σας ρωτήσω πρώτη παρτίδα Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| δοκιμάστε πρώτα σας underclocking ram 1 βήμα (π.χ. underclock 533 έως 400) που λειτούργησε για μένα! Επίσης, βεβαιωθείτε ότι όλες οι επείγουσες επιδιορθώσεις που έχουν εγκατασταθεί για το OS και gpu κλπ, αλλά ας προσπαθήσουμε να τα ανωτέρω, ως τις πιο πιθανό να είναι η περίπτωση. |
|
| |||
| |||
| na μάγκα επιδιορθώνει αυτό το δίσκο, το μόνο από τα reformmating im μαντέψουν ό, τι έκανε το δίσκο, άλλαξε και υλικού είναι ωραία |
|
| |||
| |||
| μόλις ξεκινήσει από το CD τότε θα έπρεπε να update.bat τύπου και τότε εκπυρσοκρότησε και είπε σε μια ενημερωμένη έκδοση επιτυχία, καλή ΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ |