![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kad sam prvi put kupio računalo id dobiti povremenih plave ekrane govoreći nije moj BIOS ACPI (mislim) compliant
pa sam rang evesham i oni mene poslao bios update disk, JA rang njih i to je bio svi dobar od formating moj računalo Imam problema vratiti ive pokušao booting disk i ne događa se ništa, samo govori nešto o Windows 98 ![]() to reći na disku 'čizma iz CD-a i pokrenuti iz DOS promptu update.bat' ja mogao prsten ih korak mi kroz nju, ali sam pomislio id vas tražiti puno prvi My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| prvi probati underclocking vaše ram 1 korak (npr. underclock 533 - 400) koji je radio za mene! Također budite sigurni da su svi hitni popravci su instalirani na vaš OS i GPU itd, ali pokušajte iznad kao njezin prvi više vjerojatno da će biti tako. |
|
| |||
| |||
| nakinđuriti na disk ispravci ga, jer je upravo njegova reformmating im guessing obzira na disku učinio, kao i promjena hardware je u redu |
|
| |||
| |||
| samo booted od CD-a onda sam morala tipa update.bat i onda ode van na jednom i rekao update uspjeha, alls dobar |