kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

BIOS-frissítést

Reply

Téma eszközök
Old December 4, 2007, 17:11
Donor Group

Default BIOS-frissítést

Amikor először vettem a számítógépet kap id alkalmi kék képernyő mondván én bios isnt acpi (azt hiszem) kompatibilis

Úgyhogy csengetett Evesham és küldött nekem egy BIOS-frissítést lemez, i rang őket, és ez volt minden jó

óta formátolás a számítógépet Megvan a problémákat, újra

ive próbált indítást a lemezt, és nem történik semmi, csak mond valamit a Windows 98

azt mondja a lemezen

"A CD-ről boot és fuss update.bat DOS prompt"

Én is csörög, és ezek révén lépés nekem, de azt gondoltam id kérdezni sok első

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old December 5, 2007, 01:07
Donor Group

Default BIOS-frissítést

először underclocking a ram 1 lépés (pl. underclock 533-400), hogy dolgozott a me!

Győződjön meg arról is, hogy a gyorsjavítások telepítve van az Ön operációs rendszer és a GPU, stb, de próbáld ki a fenti első több mint valószínű, hogy ez a helyzet.
Old December 5, 2007, 05:04
Donor Group

Default BIOS-frissítést

na haver a lemez rögzíti azt, hogy csak mert a reformmating im guessing függetlenül a lemezen volt, changed is

hardver bírság
Old December 5, 2007, 07:12
Donor Group

Default BIOS-frissítést

Csak akkor indítható a CD volt a típus update.bat majd elment az egyik, és azt mondta frissítés sikeres, jó alls
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.