![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Amikor először vettem a számítógépet kap id alkalmi kék képernyő mondván én bios isnt acpi (azt hiszem) kompatibilis
Úgyhogy csengetett Evesham és küldött nekem egy BIOS-frissítést lemez, i rang őket, és ez volt minden jó óta formátolás a számítógépet Megvan a problémákat, újra ive próbált indítást a lemezt, és nem történik semmi, csak mond valamit a Windows 98 ![]() azt mondja a lemezen "A CD-ről boot és fuss update.bat DOS prompt" Én is csörög, és ezek révén lépés nekem, de azt gondoltam id kérdezni sok első
My System: Enyém
|
|
|
|||
|
|||
|
először underclocking a ram 1 lépés (pl. underclock 533-400), hogy dolgozott a me!
Győződjön meg arról is, hogy a gyorsjavítások telepítve van az Ön operációs rendszer és a GPU, stb, de próbáld ki a fenti első több mint valószínű, hogy ez a helyzet. |
|
|
|||
|
|||
|
na haver a lemez rögzíti azt, hogy csak mert a reformmating im guessing függetlenül a lemezen volt, changed is
hardver bírság |
|
|
|||
|
|||
|
Csak akkor indítható a CD volt a típus update.bat majd elment az egyik, és azt mondta frissítés sikeres, jó alls
|