mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

BIOS atnaujinimas

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 4, 2007, 17:11
Donorų grupės

Kai aš pirmą kartą nusipirkau kompiuterį ID gauti retkarčiais mėlyna ekranus sako mano forget ACPI BIOS (manau) atitiktis

todėl aš paskambinusi Evesham, ir jie mane pasiuntė BIOS atnaujinimas diską, aš paskambinusi jiems ir tai buvo gera

nuo formatuoti savo kompiuterio aš problemų vėl

IVE bandė paleidimo diską ir nieko neįvyksta, tik sako kažką apie Windows 98

ji sako diske

"boot from CD ir paleisti update.bat iš DOS"

Galėčiau žiedas ir jie žingsnis mane, bet aš maniau ID prašome aikštelė pirmą

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Gruodis 5, 2007, 01:07
Donorų grupės

pirmiausia pabandykite underclocking tavo RAM 1 žingsnis (pvz. underclock 533-400), kurie dirbo už mane!

Taip pat įsitikinkite, kad visi pataisymai yra įdiegta jūsų OS ir GPU ir tt, bet pasistenkite kaip pirmoji ji taip pat gali būti atveju.
Old Gruodis 5, 2007, 05:04
Donorų grupės

na dude disko nustato to, jos tiesiog nuo reformmating im guessing bet disko Ar pasikeitė, taip pat

aparatūra bauda
Old Gruodis 5, 2007, 07:12
Donorų grupės

tiesiog įkelti iš disko tai man teko tipo update.bat ir tada ji nuėjo prie vienos ir sako atnaujinti sėkmės VIETIMAI gera
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.