![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kai aš pirmą kartą nusipirkau kompiuterį ID gauti retkarčiais mėlyna ekranus sako mano forget ACPI BIOS (manau) atitiktis
todėl aš paskambinusi Evesham, ir jie mane pasiuntė BIOS atnaujinimas diską, aš paskambinusi jiems ir tai buvo gera nuo formatuoti savo kompiuterio aš problemų vėl IVE bandė paleidimo diską ir nieko neįvyksta, tik sako kažką apie Windows 98 ![]() ji sako diske "boot from CD ir paleisti update.bat iš DOS" Galėčiau žiedas ir jie žingsnis mane, bet aš maniau ID prašome aikštelė pirmą Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| pirmiausia pabandykite underclocking tavo RAM 1 žingsnis (pvz. underclock 533-400), kurie dirbo už mane! Taip pat įsitikinkite, kad visi pataisymai yra įdiegta jūsų OS ir GPU ir tt, bet pasistenkite kaip pirmoji ji taip pat gali būti atveju. |
|
| |||
| |||
| na dude disko nustato to, jos tiesiog nuo reformmating im guessing bet disko Ar pasikeitė, taip pat aparatūra bauda |
|
| |||
| |||
| tiesiog įkelti iš disko tai man teko tipo update.bat ir tada ji nuėjo prie vienos ir sako atnaujinti sėkmės VIETIMAI gera |