![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kad es pirmo reizi iepērk dators id saņemt gadījuma blue screens sakot mans bios isn't ACPI (i think) compliant
so i rang Evesham, un viņi man atsūtīja bios update disks, i rang viņiem un viss bija labs kopš formating datoru i got problēmas atkal IVE mēģināja booting disku un nekas nenotiek, tikai saka kaut ko aptuveni 98 logi ![]() tā teikt, uz diska "boot no CD un palaist update.bat no DOS komandu ' Es varētu gredzens viņiem, un viņi soli man caur to, bet es domāju id lūgt jūsu partijas pirmais Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| vispirms mēģināt underclocking savu ram 1 posma (piem. underclock 533-400), kas strādāja mani! Turklāt jāpārliecinās, ka visas labojumfailus ir uzstādīta jūsu OS un GPU utt, bet mēģināt iepriekš pirmajā tās drīzāk varētu būt gadījums. |
|
| |||
| |||
| na frants diska nosaka to, tā tikai kopš reformmating im guessing neatkarīgi no diska nebija, izmainīts arī hardware ir labi |
|
| |||
| |||
| tikko booted no CD, tad man bija tipa update.bat un tad aizgāja uz vienu un teica update panākumus, ICINĀJUMI labas |