![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keď som kúpil prvý počítač id získať príležitostné modrej obrazovky hovorí môj bios isnt ACPI (myslím) kompatibilný
tak jsem zvonil Evesham a poslali mi bios aktualizovať disk, aj zvonil a je to všetko dobré Formátovanie pretože môj počítač má problémy aj späť IVE pokúsila zavedenie disk a nic sa nedeje, proste niečo povie o systéme Windows 98 ![]() to povedal na disku 'boot z CD a spustit update.bat z DOS promptu' Mohol som im a oni prsteň krok ma to, ale myslel som, že id zeptat hodně prvý Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| prvý pokus underclocking vaše ram 1 krok (napr. underclock 533 až 400), ktorý pracoval pre mňa! Takisto sa ubezpečil, že všetky opravy sú nainštalované na vašom operačnom systéme a GPU atď, ale skúste sa nad jeho prvá väčšia pravdepodobnosť, že tomu tak je. |
|
| |||
| |||
| frájo disku na opravy, jej práve od reformmating im hádať a to bez ohľadu na disk udělal, zmenil aj hardware je v poriadku |
|
| |||
| |||
| Len štartovanie systému z CD potom som musel update.bat typ a potom odjela na jeden a povedal aktualizácia úspech, ÝZVY dobrý |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Know-Ak niektorý 3.1 Update je lepšia ako 3.0 Update Len som kúpil? | Haun | Linux & Alternatívne OS | 0 | 9.září 2009 15:43 |
| Potrebujem Update USB ovládača, ktorý z nich môžem aktualizovať? | nový | Všeobecné Software Chat | 8 | 3. júna 2009 07:58 |
| Moja BIOS zhroutil? - Môj BIOS je teraz nastavená na továrenské nastavenia | Bubba | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 7. apríla 2009 15:33 |
| BIOS aktualizovať šla špatně: 0 | Robbie | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 5. januára 2008 10:26 |
| Bios update? | pete21 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 29. decembra 2007 07:42 |
| Thread Tools | |
| |