мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Биос упдате

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. Нов 2007, 17:11
Донаторска Група

Default Биос упдате

кад сам први пут купио рачунар ид добити повремених плаве екране говорећи није мој БИОС АЦПИ (мислим) цомплиант

па сам ранг евесхам и они мене послао БИОС-упдате диск, ЈА ранг њих и то је био сви добар

од форматинг мој рачунар Имам проблема вратити

иве суђен боотинг диск и не дешава се ништа, само говори нешто о Уиндоус 98

то рећи на диску

'чизма из ЦД-а и покренути из ДОС промпт упдате.бат'

ја могао прстен их корак ми кроз њу, али сам помислио ид вас тражити пуно први

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 5. Нов 2007, 01:07
Донаторска Група

Default Биос упдате

први пробати ундерцлоцкинг ваше рам 1 корак (нпр. ундерцлоцк 533 - 400) који је радио за мене!

Такође будите сигурни да су сви хитни поправци су инсталирани на ваш ОС и ГПУ итд, али покушајте изнад као њен први више вероватно да ће бити тако.
Old 5. Нов 2007, 05:04
Донаторска Група

Default Биос упдате

накинђурити на диск исправци га, јер је управо његова реформматинг им гуессинг обзира на диску учинио, као и промена

хардуаре је у реду
Old 5. Нов 2007, 07:12
Донаторска Група

Default Биос упдате

само боотед од ЦД-а онда сам морала типа упдате.бат и онда оде ван на једном и рекао упдате успеха, аллс добар
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Ко зна да ли 3.1 Упдате је боља од 3,0 Ажурирање ја само купио? Хаун Линукс ОС и алтернативна 0 9. Јул 2009 15:43
И морате да ажурирате УСБ Возачи којима је једна Да ли Упдате? ново Уопштено Софтуаре Цхат 8 3. јуна 2009 07:58
Мој БИОС пала? - Мој БИОС је сада постављен на фабрички предвиђена вредност Буббле ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 5 7 април 2009 15:33
БИОС модернизирати отишао неправда: 0 Роббие ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 2 5 јануар 2008 10:26
Биос упдате? пете21 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 1 29 децембар 2007 07:42
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц