![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| кад сам први пут купио рачунар ид добити повремених плаве екране говорећи није мој БИОС АЦПИ (мислим) цомплиант
па сам ранг евесхам и они мене послао БИОС-упдате диск, ЈА ранг њих и то је био сви добар од форматинг мој рачунар Имам проблема вратити иве суђен боотинг диск и не дешава се ништа, само говори нешто о Уиндоус 98 ![]() то рећи на диску 'чизма из ЦД-а и покренути из ДОС промпт упдате.бат' ја могао прстен их корак ми кроз њу, али сам помислио ид вас тражити пуно први Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| први пробати ундерцлоцкинг ваше рам 1 корак (нпр. ундерцлоцк 533 - 400) који је радио за мене! Такође будите сигурни да су сви хитни поправци су инсталирани на ваш ОС и ГПУ итд, али покушајте изнад као њен први више вероватно да ће бити тако. |
|
| |||
| |||
| накинђурити на диск исправци га, јер је управо његова реформматинг им гуессинг обзира на диску учинио, као и промена хардуаре је у реду |
|
| |||
| |||
| само боотед од ЦД-а онда сам морала типа упдате.бат и онда оде ван на једном и рекао упдате успеха, аллс добар |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Ко зна да ли 3.1 Упдате је боља од 3,0 Ажурирање ја само купио? | Хаун | Линукс ОС и алтернативна | 0 | 9. Јул 2009 15:43 |
| И морате да ажурирате УСБ Возачи којима је једна Да ли Упдате? | ново | Уопштено Софтуаре Цхат | 8 | 3. јуна 2009 07:58 |
| Мој БИОС пала? - Мој БИОС је сада постављен на фабрички предвиђена вредност | Буббле | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 7 април 2009 15:33 |
| БИОС модернизирати отишао неправда: 0 | Роббие | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 5 јануар 2008 10:26 |
| Биос упдате? | пете21 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 29 децембар 2007 07:42 |
| Тхреад Тоолс | |
| |