менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Оновлення BIOS

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 грудня 2007, 17:11
Донор групи

Default Оновлення BIOS

Коли я перший раз купив комп'ютер ID отримаєте синій екран час від часу казав мій хіба ACPI BIOS (я думаю) сумісний

тому я зателефонував Evesham, і вони прислали мені диск оновлення BIOS, я зателефонував їм і було все добре

після форматування мого комп'ютера я отримав проблеми назад

Ive намагався завантаження диска і нічого не відбувається, просто что-то говорить про Windows 98

він сказав на диску

'завантаження з компакт-диска і запустити update.bat з DOS Prompt'

Я міг телефонувати їм і вони мені через крок, але я думала ID просимо вас багато що перший

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 5 грудня 2007, 01:07
Донор групи

Default Оновлення BIOS

перша спроба underclocking оперативної пам'яті 1 крок (наприклад underclock 533 до 400), який працював на мене!

Також переконайтеся, що всі виправлення встановлені для вашої ОС і ГПУ і т.д., але спробуйте вище першого також більш ймовірно, буде так.
Old 5 грудня 2007, 05:04
Донор групи

Default Оновлення BIOS

Чувак на диску фіксує це, його просто так reformmating їм вгадати всі ж диску, а також змінено

обладнання штраф
Old 5 грудня 2007, 07:12
Донор групи

Default Оновлення BIOS

тільки завантаження з диска Тоді я був тип update.bat а потім відправилася на одну й сказав оновлення успіхів, добрих знавців
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Щоб хто дізнався, якщо 3,1 Оновлення краще, ніж 3.0 Update я тільки що купив? Haun Linux & альтернативних ОС 0 9 вересня 2009 15:43
Чи потрібно оновлювати USB драйверами, які Один чи оновлювати? новий General Software чат 8 3 червня 2009 07:58
Моя розбився BIOS? - Мій BIOS тепер встановлена на всіх заводі за замовчуванням Bubba Процесори, материнські плати RAM & 5 7 квітня 2009 15:33
Оновлення BIOS пішло не так: 0 Роббі Процесори, материнські плати RAM & 2 5 січня 2008 10:26
Оновлення BIOS? pete21 Процесори, материнські плати RAM & 1 29 грудня 2007 07:42
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.