![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коли я перший раз купив комп'ютер ID отримаєте синій екран час від часу казав мій хіба ACPI BIOS (я думаю) сумісний
тому я зателефонував Evesham, і вони прислали мені диск оновлення BIOS, я зателефонував їм і було все добре після форматування мого комп'ютера я отримав проблеми назад Ive намагався завантаження диска і нічого не відбувається, просто что-то говорить про Windows 98 ![]() він сказав на диску 'завантаження з компакт-диска і запустити update.bat з DOS Prompt' Я міг телефонувати їм і вони мені через крок, але я думала ID просимо вас багато що перший Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| перша спроба underclocking оперативної пам'яті 1 крок (наприклад underclock 533 до 400), який працював на мене! Також переконайтеся, що всі виправлення встановлені для вашої ОС і ГПУ і т.д., але спробуйте вище першого також більш ймовірно, буде так. |
|
| |||
| |||
| Чувак на диску фіксує це, його просто так reformmating їм вгадати всі ж диску, а також змінено обладнання штраф |
|
| |||
| |||
| тільки завантаження з диска Тоді я був тип update.bat а потім відправилася на одну й сказав оновлення успіхів, добрих знавців |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Щоб хто дізнався, якщо 3,1 Оновлення краще, ніж 3.0 Update я тільки що купив? | Haun | Linux & альтернативних ОС | 0 | 9 вересня 2009 15:43 |
| Чи потрібно оновлювати USB драйверами, які Один чи оновлювати? | новий | General Software чат | 8 | 3 червня 2009 07:58 |
| Моя розбився BIOS? - Мій BIOS тепер встановлена на всіх заводі за замовчуванням | Bubba | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 7 квітня 2009 15:33 |
| Оновлення BIOS пішло не так: 0 | Роббі | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 5 січня 2008 10:26 |
| Оновлення BIOS? | pete21 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 29 грудня 2007 07:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |