![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз наскоро бяха казал да се актуализира моята BIOS и търсения в Google показват, че моята дънната платка не съществува от производителя. Моят дънната е MS-7041 от MSI но MSI уебсайт не функция на дънната платка в архива или нови продукти. Компютърът е дело на Ei системи, но техния уебсайт doesn't съществуват. Ще бъде безопасно да се използва Medion BIOS обновяване Аз не намирам, защото той е един и същ дънна платка? Im 'доста сигурен частите, които не са специфични и Ei Системи за марковата означава, че на всеки отделен пакет с неща, но съм малко уморен от използвате BIOS обновяване, че не е за моя конкретен компютър. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако тя се обърка вашата mobo е мъртъв, така че лично аз ще искам да съм 100% сигурен съм, използвайки правилния BIOS. Защо си актуализирането все пак?
| |||
| |||
| Компютър магазина ми каза да направя така, RAM въпроси да имам в друга нишка. Човекът каза, че трябва да актуализирате за да оправите проблема Просто не мога да намеря точната дънната платка и система. В близките е Medion един часа, публикувани от Emrys88. |
|
| |||
| |||
| BIOS актуализации са доста много, само за да могат да се впишат по-нова RAM / CPU mobo тогава, когато е направена. Много от тях са неподдържана, особено mobos монтирани в маркови компютри. Лично аз ще попитам защо BIOS актуализация ще определи вашия проблем, ако RAM е лошо / много нови Бих суап, че в продължение на BIOS актуализация в този случай. |
|
| |||
| |||
| Oky doky, благодаря. Аз ще му кажа на BIOS актуализация не работят и да видим какво казва той. Наздраве Дейв =) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Lenovo дънната платка: 9702B4U BIOS Изтегляне | luisvm67 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 5-и парламентарен Юни 2009 23:03 |
| Моят BIOS трясък? - Моят BIOS сега е фиксиран на всички фабрики подразбиране | Бъба | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 7 април 2009 15:33 |
| Asus M3a78-в дънната платка BIOS Cool & Тихо Възможност за въпроси | P5200 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 27 Feb 2009 13:36 |
| Новите дънни платки BIOS ъпгрейд трябва ли? | P5200 | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 8 февруари 2009 10:09 |
| BIOS и SM автобус контрольор промени, необходими | Панделка | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 26 Авг 2008 15:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |