μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

BIOS Updates - MSI Motherboard MS-7041

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Μάρτη 2009, 04:24
Μέλος Ομάδα

Default BIOS Updates - MSI Motherboard MS-7041

Έχω πρόσφατα μου είπαν για την ενημέρωση του BIOS και τις αναζητήσεις στο Google μου αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει μητρική πλακέτα από τον κατασκευαστή.

My μητρική πλακέτα είναι το MS-7041 από την MSI, αλλά η ιστοσελίδα MSI δεν χαρακτηριστικό της μητρικής πλακέτας στο αρχείο ή νέα προϊόντα. Ο υπολογιστής έγινε από Ei Συστήματα doesn't ιστοσελίδα τους, αλλά υπάρχουν. Θα είναι ασφαλές να χρησιμοποιείται η Medion ενημερωμένη έκδοση του BIOS βρήκα γιατί είναι η ίδια μητρική πλακέτα; Είμαι αρκετά βέβαιος ότι τα μέρη δεν είναι Ei Συστήματα ειδικά και το branding μέσα είναι μια υπόθεση που ομαδοποιούνται με πράγματα, αλλά είμαι λίγο κουρασμένος του χρησιμοποιώντας μια ενημερωμένη έκδοση του BIOS που δεν μου ειδικά για PC.
Old 20 Μάρτη 2009, 04:31
Ομάδα Δωρητών

http://members.driverguide.com/drive...riverid=625705

Ότι θα βοηθήσει σε όλα;
Old 20 Μάρτη 2009, 04:31
Διαχειριστής Ομάδα

Αν πάει στραβά mobo σας είναι νεκρός, έτσι προσωπικά θα ήθελα να είναι 100% σίγουρος ότι είμαι χρησιμοποιώντας το σωστό BIOS. Γιατί ούτως ή άλλως την ενημέρωση;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 Μάρτη 2009, 04:36
Μέλος Ομάδα

Ένας υπολογιστής κατάστημα μου είπε να το πράξει, RAM τεύχη έχω σε άλλο νήμα. Ο τύπος μου είπε ότι θα πρέπει να αναπροσαρμόσει την αντιμετώπιση του προβλήματος Απλά δεν μπορεί να βρει και να μου ακριβή μητρική πλακέτα συστήματος. Το πιο κοντινό είναι η Medion δημοσιεύτηκε μία από Emrys88.
Old 20 Μάρτη 2009, 04:41
Διαχειριστής Ομάδα

BIOS, ενημερωμένες εκδόσεις είναι σχεδόν μόνο έτσι ώστε να μπορούν να χωρέσουν νεότερα RAM / CPU, στη συνέχεια, όταν σας mobo έγινε.

Πολλοί είναι αστήρικτη, ειδικά mobos τοποθετηθεί στον τομέα των επώνυμων PC.

Προσωπικά θα ήθελα να ρωτήσω γιατί μια ενημερωμένη έκδοση του BIOS θα καθορίζουν το θέμα σας, αν η μνήμη RAM είναι κακή / πολύ νέα Θα swap ότι πάνω από μια ενημερωμένη έκδοση του BIOS στην περίπτωση αυτή.
Old 20 Μάρτη 2009, 04:53
Μέλος Ομάδα

Oky doky, ευχαριστώ. Θα του πω την ενημερωμένη έκδοση του BIOS δεν λειτουργεί και να δούμε τι λέει. Cheers Dave =)
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Lenovo Motherboard: 9702B4U Bios Download luisvm67 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 5 Ιουν 2009 23:03
Crashed BIOS μου; - Το BIOS που είναι τώρα σε όλες τις εργοστασιακές προεπιλεγμένες Bubba Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 5 7 Απρ 2009 15:33
Asus M3a78-em Motherboard Bios Cool & Quiet Επιλογή Ερώτηση P5200 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 2 27 Φεβ 2009 13:36
Νέα αναβάθμιση του BIOS της μητρικής κάρτας θα πρέπει να κάνω; P5200 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 6 8η Φεβ 2009 10:09
BIOS και SM Bus Controller ενημερώσεις που απαιτούνται Bleu Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 26 Αυγ 2008 15:18
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.