manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

BIOS Updates - MSI MS-7041 matičnu ploču

Reply

Thread Tools
Old 20 ožujak 2009, 04:24
Member Group

Default BIOS Updates - MSI MS-7041 matičnu ploču

Poznato mi je nedavno rekao da se moj BIOS ažurirati i pretraživati na Google otkriva da moja matična ploča ne postoji od strane proizvođača.

Moja matična ploča je od MS-7041 MSI MSI website ali ne značajka matične ploče u arhivu ili novih proizvoda. Računalo je izradio EI Systems, ali se njihov website postoji. Želiš li biti siguran da koristi Medion BIOS ažurirati nisam našao, jer je ista matična ploča? Ja sam prilično siguran dijelovi nisu EI Sustavi za specifične i branding znači to je slučaj u paketu s stvari, ali ja sam pomalo umoran od koristeći BIOS ažurirati to nije moja specifična za PC.
Old 20 ožujak 2009, 04:31
Donatorska Grupa

http://members.driverguide.com/drive...riverid=625705

Kamo sreće da pomognu u svim?
Old 20 ožujak 2009, 04:31
Administrator Group

Ako je vaš pođe krivo mobo mrtvo, tako je, osobno bih želim biti 100% siguran sam koristeći ispravni BIOS. Zašto si ažirirajući anyway?

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 ožujak 2009, 04:36
Member Group

A računalo dućan mi je rekao da to učine, RAM pitanjima sam u nekom drugom thread. Gvido je rekao da bi trebalo ažurirati na otklanjanju problema Ne mogu pronaći svoju matičnu ploču i točan sustav. Najbliži je jedan Medion posted by Emrys88.
Old 20. ožujak 2009, 04:41
Administrator Group

BIOS updates jesu ljepušan velik dio samo tako da možete stati noviju RAM / CPU onda kad je mobo.

Mnogi su nepodržani, posebno u mobos obloženi branded računala.

Osobno bih pitati zašto se BIOS ažurirati će popraviti vaše pitanje, ako je loš RAM / previše novih bih da swap preko BIOS ažurirati u ovom slučaju.
Old 20 ožujak 2009, 04:53
Member Group

Oky doky, hvala. Ja ću mu reći BIOS ažurirati nije rad i vidjeti što on kaže. Cheers Dave =)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.