![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Poznato mi je nedavno rekao da se moj BIOS ažurirati i pretraživati na Google otkriva da moja matična ploča ne postoji od strane proizvođača.
Moja matična ploča je od MS-7041 MSI MSI website ali ne značajka matične ploče u arhivu ili novih proizvoda. Računalo je izradio EI Systems, ali se njihov website postoji. Želiš li biti siguran da koristi Medion BIOS ažurirati nisam našao, jer je ista matična ploča? Ja sam prilično siguran dijelovi nisu EI Sustavi za specifične i branding znači to je slučaj u paketu s stvari, ali ja sam pomalo umoran od koristeći BIOS ažurirati to nije moja specifična za PC. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ako je vaš pođe krivo mobo mrtvo, tako je, osobno bih želim biti 100% siguran sam koristeći ispravni BIOS. Zašto si ažirirajući anyway?
|
|||
|
|||
|
A računalo dućan mi je rekao da to učine, RAM pitanjima sam u nekom drugom thread. Gvido je rekao da bi trebalo ažurirati na otklanjanju problema Ne mogu pronaći svoju matičnu ploču i točan sustav. Najbliži je jedan Medion posted by Emrys88.
|
|
|
|||
|
|||
|
BIOS updates jesu ljepušan velik dio samo tako da možete stati noviju RAM / CPU onda kad je mobo.
Mnogi su nepodržani, posebno u mobos obloženi branded računala. Osobno bih pitati zašto se BIOS ažurirati će popraviti vaše pitanje, ako je loš RAM / previše novih bih da swap preko BIOS ažurirati u ovom slučaju. |
|
|
|||
|
|||
|
Oky doky, hvala. Ja ću mu reći BIOS ažurirati nije rad i vidjeti što on kaže. Cheers Dave =)
|