![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én nemrég elmondta, hogy az én BIOS-frissítés és a keresést a Google-on kiderül, hogy az alaplap nem létezik, a gyártó által. Saját alaplap MS-7041 MSI-től, de az MSI honlapján nem tudja az alaplap az archívumban, vagy új termékek. A számítógép által Ei Systems de website doesnt létezik. Lenne biztonságos használatára Medion BIOS frissítés Úgy találtam, mert ugyanolyan az alaplap? Én elég biztos, hogy a részek nem Ei Systems egyedi és a márkaépítés jelenti ez esetben a csomagban a dolgot, de én egy kicsit fáradt használatának BIOS-frissítést, hogy nem a saját külön számítógépen. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha ez a hiba mobo meghalt, így személyesen azt akarja, hogy 100% biztos vagyok, a helyes BIOS. Miért frissítése anyway?
| |||
| |||
| A számítógép bolt mondta ezt, RAM kérdéseket már egy másik téma. A srác azt mondta, hogy a frissítés orvosolja a problémát, csak nem találom a pontos alaplap és a rendszer. A legközelebb a Medion egy posted by Emrys88. |
|
| |||
| |||
| BIOS-frissítések nagyjából csak így alkalmas újabb RAM / CPU akkor, amikor a mobo történt. Sokan nem támogatott, különösen mobos felszerelt márkájú PC-k. Személy szerint azt kérdezte, miért egy BIOS-frissítés, kijavítani a problémát, ha a RAM rossz / túl új azt, hogy a csere egy BIOS-frissítést ebben az esetben. |
|
| |||
| |||
| Oky Doky, köszönöm. Megmondom neki a BIOS-frissítés nem működik, és mit mond. Cheers Dave =) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lenovo Alaplap: 9702B4U Bios Letöltés | luisvm67 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 5. jún 2009 23:03 |
| Saját BIOS lezuhant? - A BIOS-ban van, most minden gyári alapértelmezett | Bubba | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 7. április 2009 15:33 |
| Asus M3a78-em Alaplap Bios Cool & Quiet opció kérdés | P5200 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 27. február 2009 13:36 |
| Új alaplap BIOS-frissítést kell? | P5200 | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 8. február 2009 10:09 |
| BIOS és SM Bus Controller szükséges frissítéseket | Bleu | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 26. augusztus 2008 15:18 |
| Téma eszközök | |
| |