![]() |
|
| |||
| |||
| הייתי לאחרונה אמר לעדכן את ה-BIOS ואת חיפושים בגוגל לגלות כי לוח האם שלי לא קיים על ידי היצרן. לוח האם שלי הוא של MS-7041 של MSI MSI אבל האתר אינו תכונה של לוח האם את הארכיון או מוצרים חדשים. המחשב נעשה על ידי מערכות ei אבל האתר שלהם doesn't קיים. האם זה יהיה בטוח להשתמש Medion עדכון BIOS מצאתי את זה, כי הוא אותו לוח האם? אני די בטוח החלקים אינם ei מערכות ספציפיות של מיתוג פירושו זהו מקרה bundled עם דברים אבל אני קצת עיף להשתמש עדכון BIOS זה לא על המחשב שלי ספציפי. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם זה לא נכון את הולכת mobo מת, אז באופן אישי הייתי רוצה להיות בטוח 100% אני משתמש לתקן את ה-BIOS. למה אתה מעדכן בכל זאת?
| |||
| |||
| מחשב בחנות אמר לי לעשות זאת, יש לי בעיות זיכרון RAM אחר הפתיל. הבחור אמר שאני צריך לעדכן כדי לפתור את הבעיה, אני פשוט לא יכול למצוא בדיוק את לוח האם שלי ושל המערכת. קרוב הוא אחד Medion פורסם על ידי Emrys88. |
|
| |||
| |||
| עדכוני BIOS הם די הרבה רק כדי שתוכל להתאים חדש יותר זיכרון RAM / מעבד לאחר מכן, כאשר את mobo התקבלה. רבים שאינם נתמכים, בעיקר mobos מצויד ב מחשבים למותג. באופן אישי אני מעוניין לשאול מדוע עדכון BIOS יהיה לתקן את הבעיה, אם הוא רע RAM / חדשות מדי כי אני מעוניינת להחליף מעל עדכון BIOS במקרה זה. |
|
| |||
| |||
| Oky doky, תודה. אני אגיד לו את עדכון BIOS לא עובד ולראות מה הוא אומר. דייב לחיים =) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Lenovo לוח האם: 9702B4U BIOS הורד | luisvm67 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | ה -5 בחודש יוני 2009 23:03 |
| ה-BIOS שלי קרס? - אזור ה-BIOS מוגדר כעת הוא בכלל ברירת המחדל של המפעל | Bubba | CPUs, Motherboards & RAM | 5 | 7 אפריל 2009 15:33 |
| ASUS M3a78-BIOS לוח האם אותם מגניב & שקט אפשרות שאלה | P5200 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | -27 פברואר 2009 13:36 |
| שדרוג ה-BIOS חדש ללוח האם כדאי לי? | P5200 | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | 8 פברואר 2009 10:09 |
| SM ו-BIOS אוטובוס Controller העדכונים הדרושים | Bleu | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 26 אוגוסט 2008 15:18 |
| שרשרת כלים | |
| |