![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš neseniai buvo pasakyta, kad atnaujinti savo BIOS ir ieško "Google" parodo, kad mano plokštėje nėra gamintojas. Mano pagrindinė plokštė yra VN-7041, bet iš MSI MSI svetainėje nėra ypatybė į archyvus arba naujų produktų plokštę. Kompiuteris buvo padaryta Ei sistemas, bet jų tinklalapyje doesnt egzistuoja. Ar ji turi būti saugūs naudoti, Medion BIOS atnaujinimas aš rasiu, nes jis pats plokštę? Esu gana tikras, dalių nėra Ei sistemų konkrečių ir ženklo reiškia, kad ji yra atveju siejama su Daiktai, bet aš šiek tiek pavargęs naudoti BIOS naujinimą, kad ne dėl mano konkrečių kompiuterio. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei tai vyksta ne jūsų MOBO yra miręs, todėl aš asmeniškai norėtų būti 100% tikras, aš naudoju teisingą BIOS. Kodėl jūs atnaujinimas anyway?
| |||
| |||
| Kompiuterių parduotuvė man daryti, RAM klausimų turiu kitoje temoje. Vaikinas sako, kad man reikia atnaujinti, siekiant išspręsti problemą aš tiesiog nerandu tikslios plokštės ir sistemos. Artimiausias yra Medion vieną Posted by Emrys88. |
|
| |||
| |||
| BIOS atnaujinimai yra gana daug tik todėl jūs galite pritaikyti naujesnių RAM / CPU tada, kai jūsų MOBO buvo. Daugelis jų yra netinkamas, ypač mobos pritaisyti firminius kompiuterius. Asmeniškai aš norėčiau paklausti, kodėl atnaujinti BIOS nustatys jūsų klausimą, jei RAM yra blogas / per naujus norėčiau apsikeitimo kad per BIOS atnaujinimas ir šiuo atveju. |
|
| |||
| |||
| Oky doky, ačiū. Pasakysiu jam BIOS atnaujinimas nepadėjo ir pamatyti, ką jis sako. Cheers Dave =) |