![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Es nesen ir teicis, lai atjauninātu mans BIOS un meklēs Google atklāj, ka mana mātesplate neeksistē, ko ražotājs.
Mana motherboard ir MS-7.041 no MSI bet MSI mājas lapā nav iekļauts mātesplatē arhīvu vai jaunus produktus. Dators, ko Ei Systems bet viņu mājas lapā doesn't exist. Vai to var droši lietot Medion BIOS update es atradu jo tas ir pašā mātesplatē? Es esmu diezgan pārliecināts daļas nav Ei Systems specifiski un marķējums nozīmē, ka tā ir lieta ir saistīta ar stuff, bet es esmu mazliet apnicis izmantot BIOS update ka nav mana īpaša PC. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ja tas iet nepareizi jūsu MOBO ir miris, personīgi es gribētu būt 100% pārliecināts, es lietoju pareizo BIOS. Kāpēc jūs atjaunināt anyway?
|
|||
|
|||
|
Datoru veikals man darīt, RAM jautājumi man ir cits pavediens. Puisis teica, ka man ir jāatjaunina, lai noteiktu problēmu, es nevaru atrast savu precīzu mātesplates un sistēmas. Tuvākais ir Medion viens rakstīja Emrys88.
|
|
|
|||
|
|||
|
BIOS atjauninājumi ir diezgan daudz tikai tā Jūs varat fit jaunāku RAM / CPU tad, kad jūsu MOBO bijis.
Daudzi ir atbalstīti, jo mobos uzstādīta firmas datoriem. Personīgi es gribētu jautāt, kāpēc BIOS update būs noteikt jūsu jautājumu, ja RAM ir slikts / pārāk jauns es swap, ka vairāk nekā BIOS update šajā gadījumā. |
|
|
|||
|
|||
|
Oky doky, thanks. Es saku BIOS update nestrādāja un redzēt, ko viņš saka. Cheers Dave =)
|