![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I zostały niedawno powiedział do zaktualizować BIOS i wyszukiwania w Google ujawniają, że moja płyta nie istnieje przez producenta. Moja płyta to MS-7041 od MSI MSI stronie, ale nie cechą płyty głównej w archiwach lub nowe produkty. Komputer został złożony przez Ei Systems ale ich stronie doesnt istnieje. Czy można bezpiecznie korzystać z Medion aktualizacji BIOS mam znaleźć, ponieważ jest to ten sam płyta? Jestem dość pewny części nie są Ei Systems szczególnych i marki oznacza to sprawy wiązane z rzeczy, ale jestem trochę zmęczony użycia aktualizacji BIOS-u to nie dla mojego konkretnego komputera. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli twój problem Mobo jest martwe, tak osobiście chciałbym chcesz być w 100% pewność, że jestem przy użyciu prawidłowego BIOS. Dlaczego aktualizacji anyway?
| |||
| |||
| Komputer sklepie powiedział mi to zrobić, RAM problemy mam w innym wątku. Facet powiedział, że należy zaktualizować, aby rozwiązać problem po prostu nie mogę znaleźć mojego dokładny płyty głównej i systemu. Najbliższa jest Medion jeden wysłana przez Emrys88. |
|
| |||
| |||
| BIOS aktualizacje są bardzo tylko tak można dopasować nowsze RAM / CPU wtedy, gdy Mobo zostało dokonane. Wiele z nich jest nieobsługiwany, zwłaszcza mobos wyposażone w markowe komputery. Osobiście chciałbym zapytać, dlaczego aktualizacji BIOS będzie naprawić problem, jeżeli RAM jest źle / za nowy Chciałbym swap ponad aktualizacji BIOS-u w tej sprawie. |
|
| |||
| |||
| Oky doky, thanks. I'll tell go zaktualizować BIOS nie pracy i zobaczyć, co on mówi. Cheers Dave =) |
![]() |
|
| Zakładki |