![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am fost recent mi-a spus de a actualiza BIOS-ul şi de căutări pe Google au evidenţiat faptul că-mi placa de bază nu există, de către producător. Meu este o placa de baza MS-7041 de la MSI MSI, dar site-ul nu facilitate placa de bază în arhivele sau produse noi. Computerul a fost făcută de către Ei Systems, dar site-ul lor doesnt există. Ar fi mai sigur de a folosi Medion actualizare de BIOS am găsit, pentru că este aceeaşi placa de bază? Sunt destul de sigur că părţile nu sunt Ei Sisteme specifice şi de branding înseamnă că este un caz pachet cu lucruri, dar eu sunt un pic obosit de a utiliza o actualizare de BIOS pentru ca nu-mi specifice PC. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă ea nu merge bine vă mobo e mort, asa ca, personal, aş dori să fie 100% sigur că sunt, folosind corect BIOS. De ce te actualizarea oricum?
| |||
| |||
| Un computer magazin mi-a spus să o facă, RAM am probleme într-un alt thread. Tipul a spus că ar trebui să actualizare pentru a rezolva problema Nu pot să-mi găsesc exact placa de bază şi de sistem. Cel mai aproape este Medion un post de Emrys88. |
|
| |||
| |||
| BIOS-ul actualizări sunt destul de mult numai pentru a vă putea potrivi mai noi RAM / CPU atunci când a fost făcută mobo. Multe sunt nesuportată, în special mobos montate în PC-uri de marcă. Personal, aş întreba de ce o actualizare de BIOS va remedia problema, dacă memoria RAM este de rău / prea nou Aş swap că mai mult de o actualizare de BIOS în acest caz. |
|
| |||
| |||
| Oky doky, multumesc. O sa-i spun actualizare a BIOS-ului nu au de lucru şi să vedem ce spune el. Noroc Dave =) |
![]() |
|
| Marcaje |