![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bol som nedávno povedal aktualizovať BIOS a moje vyhľadávanie na Google zistí, že má základná doska nie je podľa výrobcu. Moja základná doska je MS-7041 od MSI, ale na webových stránkach MSI nie je na doske v archíve alebo nové výrobky. Počítač podal Ei systémy, ale ich webových stránkach doesnt exist. Bolo by to byť bezpečné použitie Medion aktualizovať BIOS som našiel, pretože sa jedná o rovnakú dosku? Som celkom istí, že diely nie sú Ei systémy a osobitné značky znamená, že ide o prípad zviazané sa veci, ale som trochu unavený z používate aktualizáciu systému BIOS, že to nie je pre môj konkrétne PC. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak sa pokazí vaše Mobo je mŕtvy, tak osobne by som chcel byť 100% istí, já jsem s použitím správneho systému BIOS. Prečo ste sa aktualizuje v každom prípade?
| |||
| |||
| Počítačový shop povedal mi, aby som to tak, RAM problémy som v inom vlákne. Ten chlap povedal, že by som mal aktualizovať na odstránenie problému jsem nemôže nájsť presné dosky a systém. Najbližšie je Medion jeden posted by Emrys88. |
|
| |||
| |||
| BIOS aktualizácie sú moc pekné len tak môžete vojsť novšie RAM / CPU potom, keď sa Mobo došlo. Mnohí sú nepodložené, najmä mobos montovať v značkových počítačov. Osobne by som sa opýtať, prečo sa bude aktualizovať BIOS opraviť váš problém, ak je zlé RAM / príliš nového bych swap, že po aktualizácii systému BIOS, v tomto prípade. |
|
| |||
| |||
| Oky doky, vďaka. Já vám řeknu mu BIOS aktualizovať nefunguje a pozrieť sa, čo hovorí. Nazdraví Dave =) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| LENOVO Motherboard: 9702B4U Bios Stiahnuť | luisvm67 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 5. jún 2009 23:03 |
| Moja BIOS zhroutil? - Môj BIOS je teraz nastavená na továrenské nastavenia | Bubba | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 7. apríla 2009 15:33 |
| Asus M3a78-em Motherboard Bios Cool & Tichý Možnosť Otázka | P5200 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 27 február 2009 13:36 |
| Nová základná doska BIOS upgrade by som mal? | P5200 | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 8. februára 2009 10:09 |
| BIOS a SM Autobus Controller potrebné aktualizácie | Bleu | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 26. augusta 2008 15:18 |
| Thread Tools | |
| |