![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Познато ми је недавно рекао да се мој БИОС модернизирати и претраживати на Гоогле открива да моја матична плоча не постоји од стране произвођача. Моја матична плоча је од МС-7041 МСИ МСИ уебсите али не функција матичне плоче у архиву или нових производа. Рачунар је израдио ЕИ Сыстемс, али се њихов уебсите постоји. Желиш ли бити сигуран да користи Медион БИОС модернизирати нисам нашао, јер је иста матична плоча? Ја сам прилично сигуран делови нису ЕИ Системи за специфичне и Брандинг значи то је случај у пакету са ствари, али ја сам помало уморан од помоћу БИОС модернизирати то није моја специфична за ПЦ. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је ваш пође криво мобо мртво, тако је, лично бих желим да буде 100% сигуран сам помоћу исправни БИОС. Зашто си модернизација Аныуаы?
| |||
| |||
| А рачунар дућан ми је рекао да то учине, РАМ питањима сам у неком другом тхреад. Тип је рекао да би требало модернизирати на отклањању проблема Не могу пронаћи своју матичну плочу и тачан систем. Најближи је један Медион постед бы Емрыс88. |
|
| |||
| |||
| БИОС упдатес јесу згодан велик део само тако да можете стати новију РАМ / ЦПУ онда кад је мобо. Многи су неподржани, посебно у мобос обложени брандед рачунара. Лично бих питати зашто се БИОС модернизирати ће поправити ваше питање, ако је лош РАМ / превише нових бих да суап преко БИОС модернизирати у овом случају. |
|
| |||
| |||
| Окы докы, хвала. Ја ћу му рећи БИОС модернизирати није рад и видети шта он каже. Цхеерс Даве =) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Леново матичној плочи: 9702Б4У Биос Доунлоад | луисвм67 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 5. јуна 2009 23:03 |
| Мој БИОС пала? - Мој БИОС је сада постављен на фабрички предвиђена вредност | Буббле | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 7 април 2009 15:33 |
| Асус матична плоча М3а78-ем Биос Цоол & тихо Опција Питање | П5200 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 27 фебруар 2009 13:36 |
| Нова матична плоча БИОС упграде бих требао? | П5200 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 8 фебруар 2009 10:09 |
| БИОС и СМ Бус Цонтроллер исправке потребна | Блеу | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 26 аугуст 2008 15:18 |
| Тхреад Тоолс | |
| |