![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я недавно сказав, щоб оновити BIOS і пошуків на Google показують, що моя материнська плата не існує заводом-виробником. Моя платі MS-7041 від MSI, але на сайт MSI не функції материнської плати в архівах або нові продукти. Комп'ютер був зроблений Е. И. системах, однак їхній сайт doesn't існує. Чи буде безпечно використовувати Medion Оновлення BIOS я знайшов, тому що це ж материнська плата? Я практично впевнений частини не Ei спеціальних систем та брендінг означає, що справи в комплекті з речами, але я трохи втомився від допомогою оновлення BIOS, що не для мого конкретного комп'ютера. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо вона піде не ваша плат мертве, так і особисто я хочу бути впевнений на 100% я використовую правильний BIOS. Чому ви все одно оновлення?
| |||
| |||
| Комп'ютерного магазину сказав мені, щоб зробити це, RAM питань, які я в іншому потоці. Хлопець сказав, що потрібно оновлення, щоб виправити проблему, я просто не можу знайти точну і системній платі. Найближчий є одним Medion Написав Emrys88. |
|
| |||
| |||
| Оновлення BIOS в значній мірі тільки так ви можете пристосовувати нові RAM / процесор тоді, коли був зроблений ваш плат. Багато хто з них підтримуються, особливо плата встановлена у фірмових комп'ютерів. Особисто я б запитати, чому оновлення BIOS буде виправити вашу проблему, якщо ОЗП погано або занадто нових я б своп, що за оновленням BIOS в даному випадку. |
|
| |||
| |||
| Oky doky, спасибо. Я скажу йому оновлення BIOS не працює і подивимося, що він говорить. Cheers Dave =) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| LENOVO Материнська плата: 9702B4U Bios Завантажити | luisvm67 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 5 червня 2009 23:03 |
| Моя розбився BIOS? - Мій BIOS тепер встановлена на всіх заводі за замовчуванням | Bubba | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 7 квітня 2009 15:33 |
| ASUS M3A78-EM Motherboard BIOS Cool & Quiet Варіант питання | P5200 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 27 лютого 2009 13:36 |
| Новий BIOS материнської плати оновлення я повинен? | P5200 | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 8 лютого 2009 10:09 |
| BIOS і SM Bus Controller необхідних оновлень | Bleu | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 26 серпня 2008 15:18 |
| Різьба Інструменти | |
| |