![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Купих два часа пръчки от 1GB DDR2 овен 5300, изключване Ebay след няколко месеца назад сега и само една е за работа, ако съм ги и двете в заедно с моята orignal два часа 512MB щеки то само гласи 2.5gb когато търсите в имота. когато премина около тях, разкалвам ги uop abit аз арго се вече само по-малко овен. Сега Терес един жезъл и в момента има рязко наляво по моя рафт (ако можете да рязко място нещо надолу), тъй като oftern ми дава син екран, неговата DDR2 овен 1GB 5300 абсолютно същата като на другия, но това причинява ohrrid blueee. може да си компютър само определена сума, отидох до критични и не след сканиране и каза, че може да има 4GB лесно!
PS Знам, че това може да подчертае всички вас, но ако не можете да отговорите като базови е възможно, или обясняват техническа гледна точка, защото Im лесно хвърлени от компютърна терминология, но Im обучение Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако всяка пръчка работи върху нея собствените това е малко вероятно те са дефектни.
| |||
| |||
| Ако поставите 2 щеки на 1gg на тяхна собствена си шоу 2gg или 1gg |
|
| |||
| |||
| малтретиране трябва да се провери, но ако си спомням правилно той показва като 2 но не стабилна .... болните имат провери сега, ако му е известно време, тъй като и последната проверка |
|
| |||
| |||
| Fit им в различни конфигурации, докато не намерят дефектни пръчка. Трябва да потвърдите, те не са дефектни, преди да търси и в други области. |
|
| |||
| |||
| Просто пуснати в очаква дефектни стик и в рамките на минути син екран се появява казва памет виновен, аз се опитах отново и тя каза IRQ ..... АЗ didnt имам време да го напишеш съжалявам, че се очаква на дефектни стик в слота 2 с работните 1GB в слот 1 ... напускане на двамата ми 512 на които дойдоха с компютъра, вън. Сега аз имам моя работа 1GB в леност 2 и след това двата 512 на 2 и 3, както и всичко е добре, но знам, че ако съм на останалите 1GB стик в момента не само, че ще ми даде син екран тя също ще се появи като 2,5 GB, странно много странно |
|
| |||
| |||
| Тя изглежда като дефектни стик, опитайте завързан единият със собствена в слот 1, ако тя разломи Опитайте добро същия слот. |
|
| |||
| |||
| Вашият вземане на този много трудно да се разбере. Ние се опитваме да се установи, ако един или и двете, или нито един от 1GB щеки работа. Размени им кръг, докато не може да избирам един повреден пръчка. |
|
| |||
| |||
| Im съжалявам, че направих това ясно .... на 1GB стик че DONT имате в момента създава син екран, така Im казва, че имам 1GB и два 512 в момента, и всичките му глоба, ако съм, че други 1GB стик в тогава аз добивам син екран, но и да се в крайна сметка, че Im ще слагам то в по своя собствена, съжалявам за удължаване на този, бавна смърт нали? |
|
| |||
| |||
| Това е всичко. Процес на елиминиране. Нека се знае, как се Включено. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Екран Goes Blue ... | Paul4763 | Общи Хардуер Чат | 2 | 4-ти септември 2009 06:53 |
| Син екран | abgriffin13 | Windows операционни системи | 2 | 7 октомври 2008 04:41 |
| Син екран Windows изпръсквам екран | Mukk1987 | Windows операционни системи | 3 | 15 април 2008 13:22 |
| Първи син екран | samjohnson | Windows операционни системи | 24 | 11 Feb 2008 12:41 |
| Син екран | phoeniximportersuk | Общи Софтуер Чат | 7 | 24-ти септември 2007 12:47 |
| Нишка Инструменти | |
| |