menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Modrá obrazovka

Reply

Thread Nástroje
Old 30. srpna 2007, 11:38
Dárce Skupina

Default Modrá obrazovka

Koupil jsem si dvě hole na 1 GB DDR2 RAM 5300, mimo ebay několik měsíců zpátky a nyní jen jeden, zdá se, pracuje, i když mají oba ve spolu se svou originální dvě 512mb hole pak pouze čte jako 2.5gigabajt při pohledu na vlastnosti. když přejdu kolem nich, je pošetilé UOP abit i cant dostat už jen menší ram. Nyní theres jedno dřevo i současné době se v prudce vlevo na mé šelf (pokud můžete násilně místě něco dolů), protože oftern dává mi modrá obrazovka, její DDR2 RAM 1GB 5300 přesně stejný jako ostatní, ale tohle způsobí ohrrid blueee. může počítač pouze vzít určitou částku, i šel ke kritické a udělal scan a řekli i může mít 4GB jednoduché!

PS Vím, že to může stres vám všechno, ale pokud můžete zachovat odpovědi jako základní nebo vysvětlit, jak je to možné technické podmínky, protože im snadno házet do počítače žargon, ale im učení

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Old 30. srpna 2007, 11:43
Administrátor Skupina

Default Modrá obrazovka

Pokud každé dřevo pracuje na svém vlastním je to nepravděpodobné, že jsou vadné.

Je možné, vaše základní deska nepodporuje všechny 4.

Mohu vám seznam značek, modelů a velikostí všech 4, prosím, spolu s vaší základní desce značky a modelu.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 30. srpna 2007, 11:52
Člen Skupina

Default Modrá obrazovka

Pokud umístíte na 2 hole na 1gg na vlastní si show 2gg nebo 1gg
Old 30. srpna 2007, 11:54
Dárce Skupina

Default Modrá obrazovka

Citace:
Původně Poslal grush View Post
Pokud umístíte na 2 hole na 1gg na vlastní si show 2gg nebo 1gg
nemocní mají ověřit, ale pokud i pamatuješ správně ukazuje jako 2, ale není stabilní .... nemocní mají zkontrolovat hned jako byla chvilku, protože i poslední zkontrolovat
Old 30. srpna 2007, 12:30
Administrátor Skupina

Default Modrá obrazovka

Fit nimi v různých sestavách až do nalezení vadného hůl.

Musíme potvrdit nejsou chybná, než hledat v jiných oblastech.
Old 30. srpna 2007, 12:40
Dárce Skupina

Default Modrá obrazovka

Jen do očekávaného chybná klacek a během několika minut modrá obrazovka říká paměti viny, jsem to znovu a řekl IRQ ..... i didnt mít čas na psaní to líto, i mimo očekávaný chybná Stick slot 2 s 1 GB. pracuje ve slotu 1 ... opouštějí své dva z 512, kteří přišli s počítačem, ven. Teď už mám 1 GB pracující v lenochod 2 a pak dva 512 bodů 2 a 3 a všechny jsou dobré, ale i vědět, jestli mám dát druhou 1 GB vpíchnout nyní nejen to dej mi modrá obrazovka bude také zobrazovat jako 2,5 gb, odd velmi podivné
Old 30. srpna 2007, 12:51
Člen Skupina

Default Modrá obrazovka

Vypadá to jako chybná hůl, zkuste riskantní je to jedno na vlastní ve slotu 1, pokud závady zkuste dobrý stejném místě.
Old 30. srpna 2007, 12:51
Administrátor Skupina

Default Modrá obrazovka

Vaše tvorby tohoto velmi těžké pochopit.

Snažíme se zjistit, zda jeden nebo oba nebo ani jeden z 1GB hole práce.

Swap je kulatý, dokud můžete vybrat vada hůl.
Old 30. srpna 2007, 12:54
Dárce Skupina

Default Modrá obrazovka

im líto Domníval jsem se, že jasná ....

1 GB na hůl, že i dont mít v současné době vytváří modrou obrazovku, tak im říkal, že mám 1gb a dva 512 V okamžiku a všechny pokuty, jestliže jsem, že ostatní 1GB vpíchnout pak dostanu modrou obrazovku, ale musí být nakonec nezapomeňte im budeme ji na své vlastní, sorry za prodlužování této pomalá smrt co?
Old 30. srpna 2007, 13:02
Administrátor Skupina

Default Modrá obrazovka

To je vše.

Proces eliminace.

Dejte nám vědět, jak se dostat dále.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.