μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Μπλε οθόνη

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30η Αυγούστου του 2007, 11:38
Ομάδα Δωρητών

Default Μπλε οθόνη

Αγόρασα δύο sticks 1GB DDR2 RAM του 5300, εκτός ebay μερικούς μήνες πίσω και σήμερα μόνο μία φαίνεται να λειτουργεί, αν έχω και τους δύο μαζί με το αρχικό μου δύο 512MB sticks τότε μόνο, όταν έχει ως 2.5gb εξετάζοντας ιδιότητες. αν αλλάξω τους γύρω, σύγχυση τους UOP επίκλισης abit i get πια μόνο λιγότερο έμβολο. τώρα Theres ένα ραβδί i στιγμή έχουμε βίαια αριστερό μου ράφι (αν μπορείτε βίαια τόπο κάτι κάτω), διότι μου δίνει oftern μπλε οθόνη, η DDR2 RAM 1GB 5300 ακριβώς το ίδιο με το άλλο, αλλά αυτό που προκαλεί τη ohrrid blueee. ο υπολογιστής μου μπορεί να πάρει μόνο ένα ορισμένο ποσό, πήγα στην κριτική και έκανε μια σάρωση και τους είπε ότι μπορούν να έχουν εύκολη 4GB!

ps Γνωρίζω ότι αυτό μπορεί να σας τονίσω όλοι έξω, αλλά εάν μπορείτε να κρατήσετε απαντήσεις ως βασικό δυνατό ή να εξηγήσει από τεχνική άποψη, διότι im εύκολα ρίχνονται από κορακίστικα υπολογιστή, αλλά im μάθηση

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 30 Αυγούστου 2007, 11:43
Διαχειριστής Ομάδα

Default Μπλε οθόνη

Εάν κάθε ραβδί εργάζεται για την δική του είναι απίθανο να είναι ελαττωματικά.

Είναι δυνατόν μητρική σας δεν υποστηρίζει όλες 4.

Μπορεί να σας κάνει τον κατάλογο, τα πρότυπα και τα μεγέθη της και τα 4 παρακαλώ, μαζί με τη μητρική πλακέτα κατασκευαστή και το μοντέλο.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 30 Αυγούστου 2007, 11:52
Μέλος Ομάδα

Default Μπλε οθόνη

Αν βάλετε τα 2 μπαστούνια του 1gg με δική τους κάνετε δείχνουν 2gg ή 1gg
Old 30 Αυγούστου 2007, 11:54
Ομάδα Δωρητών

Default Μπλε οθόνη

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας grush View Post
Αν βάλετε τα 2 μπαστούνια του 1gg με δική τους κάνετε δείχνουν 2gg ή 1gg
άρρωστος πρέπει να ελέγχουν αλλά αν θυμάμαι καλά θα εμφανίζεται ως 2 αλλά δεν είναι σταθερές του .... άρρωστος έχει τον έλεγχο του ως τώρα ήταν λίγο από τότε που τελευταία ελέγχεται
Old 30 Αυγούστου 2007, 12:30
Διαχειριστής Ομάδα

Default Μπλε οθόνη

Fit τους σε διάφορες συνθέσεις, μέχρι να βρείτε το ελαττωματικό ραβδί.

Πρέπει να επιβεβαιωθεί ότι δεν είναι ελαττωματικά πριν ψάχνουν σε άλλους τομείς.
Old 30η Αυγούστου του 2007, 12:40
Ομάδα Δωρητών

Default Μπλε οθόνη

μόλις τεθεί στην αναμενόμενη ελαττωματικά ραβδί και μέσα σε λίγα λεπτά μπλε οθόνη εμφανίζεται σφάλμα λέγοντας μνήμη, δοκίμασα ξανά και είπε IRQ ..... Ι didnt έχουν χρόνο για να το γράψετε Λυπάμαι, από την αναμενόμενη ελαττωματικό κολλήσει στην υποδοχή 2, με την εργασία 1GB στο slot 1 ... αφήνοντας μου δύο 512, η οποία ήρθε με τον υπολογιστή, έξω. Τώρα έχω μου εργασίας 1GB σε νωθρότητα 2 και στη συνέχεια οι δύο 512 σε 2 και 3 και όλα είναι καλά, αλλά μπορώ να γνωρίζω εάν έθεσε τις άλλες 1GB ραβδί σε τώρα μόνο δεν θα μου δώσει μια μπλε οθόνη, θα εμφανιστεί επίσης ως 2,5 gb, odd πολύ παράξενο
Old 30η Αυγούστου του 2007, 12:51
Μέλος Ομάδα

Default Μπλε οθόνη

Μοιάζει με ένα ελαττωματικό ραβδί, δοκιμάστε το dodgy ένα για αυτό είναι δική του διαθέσιμου χρόνου χρήσης 1, αν τα σφάλματα δοκιμάστε καλή ίδια υποδοχή.
Old 30η Αυγούστου του 2007, 12:51
Διαχειριστής Ομάδα

Default Μπλε οθόνη

Καθιστώντας σας αυτό το πολύ δύσκολο να κατανοήσουμε.

Προσπαθούμε να διαπιστωθεί εάν ένα ή δύο ή δεν του έργου 1GB sticks.

Swap τους μέχρι τα τέλη του μπορείτε να ξεχωρίσω ένα ελαττωματικό ραβδί.
Old 30 Αυγούστου 2007, 12:54
Ομάδα Δωρητών

Default Μπλε οθόνη

im sorry νόμιζα ότι έγινε σαφές ....

το ραβδί που 1GB i dont έχουν τώρα δημιουργεί μπλε οθόνη, έτσι Im που λέει ότι έχω ένα 1GB και δύο στο 512 αυτή τη στιγμή και όλα τα ωραία της, αν εγώ βάζω άλλο 1GB κολλήσει στην συνέχεια να πάρω μια μπλε οθόνη, αλλά να im βέβαιος ότι τελικά θα το θέσει σε μόνη της, συγνώμη για την παράταση αυτή, αργή huh θάνατο;
Old 30, Αυγούστου 2007, 13:02
Διαχειριστής Ομάδα

Default Μπλε οθόνη

Αυτό είναι όλο.

Μέθοδο του αποκλεισμού.

Ενημερώστε μας για το πώς θα αποκτήσετε.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Goes μπλε οθόνη ... Paul4763 Γενική Συζήτηση Hardware 2 4 Σεπτεμβρίου, 2009 06:53
Μπλε οθόνη abgriffin13 Λειτουργικά συστήματα Windows 2 7 Οκτ 2008 04:41
Μπλε οθόνη των Windows οθόνη Mukk1987 Λειτουργικά συστήματα Windows 3 15 Απρ 2008 13:22
Getting μια μπλε οθόνη samjohnson Λειτουργικά συστήματα Windows 24 11 Φεβ 2008 12:41
Μπλε οθόνη phoeniximportersuk Γενικά Λογισμικό Chat 7 24η Σεπ 2007 12:47
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.