![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αγόρασα δύο sticks 1GB DDR2 RAM του 5300, εκτός ebay μερικούς μήνες πίσω και σήμερα μόνο μία φαίνεται να λειτουργεί, αν έχω και τους δύο μαζί με το αρχικό μου δύο 512MB sticks τότε μόνο, όταν έχει ως 2.5gb εξετάζοντας ιδιότητες. αν αλλάξω τους γύρω, σύγχυση τους UOP επίκλισης abit i get πια μόνο λιγότερο έμβολο. τώρα Theres ένα ραβδί i στιγμή έχουμε βίαια αριστερό μου ράφι (αν μπορείτε βίαια τόπο κάτι κάτω), διότι μου δίνει oftern μπλε οθόνη, η DDR2 RAM 1GB 5300 ακριβώς το ίδιο με το άλλο, αλλά αυτό που προκαλεί τη ohrrid blueee. ο υπολογιστής μου μπορεί να πάρει μόνο ένα ορισμένο ποσό, πήγα στην κριτική και έκανε μια σάρωση και τους είπε ότι μπορούν να έχουν εύκολη 4GB!
ps Γνωρίζω ότι αυτό μπορεί να σας τονίσω όλοι έξω, αλλά εάν μπορείτε να κρατήσετε απαντήσεις ως βασικό δυνατό ή να εξηγήσει από τεχνική άποψη, διότι im εύκολα ρίχνονται από κορακίστικα υπολογιστή, αλλά im μάθηση Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν κάθε ραβδί εργάζεται για την δική του είναι απίθανο να είναι ελαττωματικά.
Είναι δυνατόν μητρική σας δεν υποστηρίζει όλες 4. Μπορεί να σας κάνει τον κατάλογο, τα πρότυπα και τα μεγέθη της και τα 4 παρακαλώ, μαζί με τη μητρική πλακέτα κατασκευαστή και το μοντέλο. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Αν βάλετε τα 2 μπαστούνια του 1gg με δική τους κάνετε δείχνουν 2gg ή 1gg |
|
| |||
| |||
| άρρωστος πρέπει να ελέγχουν αλλά αν θυμάμαι καλά θα εμφανίζεται ως 2 αλλά δεν είναι σταθερές του .... άρρωστος έχει τον έλεγχο του ως τώρα ήταν λίγο από τότε που τελευταία ελέγχεται |
|
| |||
| |||
| Fit τους σε διάφορες συνθέσεις, μέχρι να βρείτε το ελαττωματικό ραβδί. Πρέπει να επιβεβαιωθεί ότι δεν είναι ελαττωματικά πριν ψάχνουν σε άλλους τομείς. |
|
| |||
| |||
| μόλις τεθεί στην αναμενόμενη ελαττωματικά ραβδί και μέσα σε λίγα λεπτά μπλε οθόνη εμφανίζεται σφάλμα λέγοντας μνήμη, δοκίμασα ξανά και είπε IRQ ..... Ι didnt έχουν χρόνο για να το γράψετε Λυπάμαι, από την αναμενόμενη ελαττωματικό κολλήσει στην υποδοχή 2, με την εργασία 1GB στο slot 1 ... αφήνοντας μου δύο 512, η οποία ήρθε με τον υπολογιστή, έξω. Τώρα έχω μου εργασίας 1GB σε νωθρότητα 2 και στη συνέχεια οι δύο 512 σε 2 και 3 και όλα είναι καλά, αλλά μπορώ να γνωρίζω εάν έθεσε τις άλλες 1GB ραβδί σε τώρα μόνο δεν θα μου δώσει μια μπλε οθόνη, θα εμφανιστεί επίσης ως 2,5 gb, odd πολύ παράξενο |
|
| |||
| |||
| Μοιάζει με ένα ελαττωματικό ραβδί, δοκιμάστε το dodgy ένα για αυτό είναι δική του διαθέσιμου χρόνου χρήσης 1, αν τα σφάλματα δοκιμάστε καλή ίδια υποδοχή. |
|
| |||
| |||
| Καθιστώντας σας αυτό το πολύ δύσκολο να κατανοήσουμε. Προσπαθούμε να διαπιστωθεί εάν ένα ή δύο ή δεν του έργου 1GB sticks. Swap τους μέχρι τα τέλη του μπορείτε να ξεχωρίσω ένα ελαττωματικό ραβδί. |
|
| |||
| |||
| im sorry νόμιζα ότι έγινε σαφές .... το ραβδί που 1GB i dont έχουν τώρα δημιουργεί μπλε οθόνη, έτσι Im που λέει ότι έχω ένα 1GB και δύο στο 512 αυτή τη στιγμή και όλα τα ωραία της, αν εγώ βάζω άλλο 1GB κολλήσει στην συνέχεια να πάρω μια μπλε οθόνη, αλλά να im βέβαιος ότι τελικά θα το θέσει σε μόνη της, συγνώμη για την παράταση αυτή, αργή huh θάνατο; |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι όλο. Μέθοδο του αποκλεισμού. Ενημερώστε μας για το πώς θα αποκτήσετε. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Goes μπλε οθόνη ... | Paul4763 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 4 Σεπτεμβρίου, 2009 06:53 |
| Μπλε οθόνη | abgriffin13 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 7 Οκτ 2008 04:41 |
| Μπλε οθόνη των Windows οθόνη | Mukk1987 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 15 Απρ 2008 13:22 |
| Getting μια μπλε οθόνη | samjohnson | Λειτουργικά συστήματα Windows | 24 | 11 Φεβ 2008 12:41 |
| Μπλε οθόνη | phoeniximportersuk | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 24η Σεπ 2007 12:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |