kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Kék képernyő

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 30 2007, 11:38
Donor Group

Default Kék képernyő

Vettem két pálca az 1GB DDR2 RAM 5300, off ebay pár hónapja, és most úgy tűnik, hogy csak az egyik működik, ha azok mind együtt én két eredeti 512MB botokat akkor csak így 2.5gb amikor keresi a tulajdonságait. ha váltani őket körül, zűrzavar őket uop Abit i cant get már csak kevesebb ram. Most ott egy bottal i jelenleg heves left on my polc (ha erőszakosan helyen valami le), mert nekem oftern kék képernyő, a DDR2 RAM 1gb 5300 pontosan ugyanaz, mint a másikat, de ez az egyik oka a ohrrid blueee. tudja a számítógépet és csak egy bizonyos összeget, bementem és kritikus volt a scan, és azt mondta, lehet, 4GB egyszerű!

ps tudom, ez a stressz meg minden, de ha sikerül tartani az alapvető válaszokat lehet megmagyarázni, vagy a technikai feltételek miatt könnyen im dobálni számítógépes lingo, de im tanulás

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old Augusztus 30 2007, 11:43
Administrator Group

Default Kék képernyő

Ha minden bot dolgozik, hogy saját, hogy nem valószínű, hogy a hibás.

Lehetőség van a alaplap nem támogatja a 4.

Tud lista, a formák és méretek a 4 kérjük, együtt, hogy az alaplap és a modell.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Augusztus 30 2007, 11:52
Csoport tagja

Default Kék képernyő

Ha fel a 2 botra az 1gg saját Mit mutatnak 2gg vagy 1gg
Old Augusztus 30 2007, 11:54
Donor Group

Default Kék képernyő

Idézet:
Originally Posted by grush View Post
Ha fel a 2 botra az 1gg saját Mit mutatnak 2gg vagy 1gg
rosszul van, hogy ellenőrizze, de ha jól emlékszem, hogy azt mutatja ki, mint 2, de nem stabil .... rosszul van most ellenőrizze annak volt egy kicsit, mióta utoljára ellenőrizni
Old Augusztus 30 2007, 12:30
Administrator Group

Default Kék képernyő

Fit őket különböző amíg megtalálja a hibás kibír.

Meg kell, hogy megerősíthetem, hogy nem sérültek, mielőtt keres más területeken is.
Old Augusztus 30 2007, 12:40
Donor Group

Default Kék képernyő

Tedd a várható hibás kibír, és perceken belül kék képernyő mondván memória hiba, próbáltam újra, és azt mondta IRQ ..... i didnt van ideje, hogy írd le Sajnálom, de a várt hibás pálcikához 2 slot a munkaidő 1gb a nyílásba 1 ... így a két 512's lépett a számítógépet, ki. Most én dolgozó 1gb a lajhár 2, majd a két 512 a 2. és a 3. és minden jó, de tudom, hogy ha a másik 1gb kibír az már nem csak az, hogy adjon nekem egy kék képernyő akkor is megjelenik, mint 2,5 gb, fura nagyon fura
Old Augusztus 30 2007, 12:51
Csoport tagja

Default Kék képernyő

Úgy néz ki, mint egy bot hibás, próbáld ki az egyik az agyafúrt, hogy a saját slot 1, ha úgy próbálja meg a hibák jó azonos nyílásba.
Old Augusztus 30 2007, 12:51
Administrator Group

Default Kék képernyő

Ön hogy ez nagyon nehéz megérteni.

Igyekszünk megállapítani, ha az egyik vagy mindkettő, vagy egyik sem az 1GB botszékek munkát.

Felcserélés nekik kerek-ig lehet egyetlen egy hibás kibír.
Old Augusztus 30 2007, 12:54
Donor Group

Default Kék képernyő

im sajnálom azt hittem arról, hogy a világos ....

Az 1 GB Stick hogy én dont már most megteremti a kék képernyőn, így a PM, mondván, hogy nekem van egy 1GB, és két 512 IN abban a pillanatban, és ha minden jól tettem, hogy más 1gb pálcikához Aztán egy kék képernyő, de a végül biztos im megy be, hogy a saját, bocs meghosszabbítása esetén ez, a lassú halál nem?
Old Augusztus 30 2007, 13:02
Administrator Group

Default Kék képernyő

Ennyi.

Folyamatának megszüntetése.

Let us know how you get on.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Blue Screen Goes ... Paul4763 Általános fémáru Chat 2 Szeptember 4, 2009 06:53
Kék képernyő abgriffin13 A Windows operációs rendszerek 2 7. október 2008 04:41
Kék képernyő a Windows splash screen Mukk1987 A Windows operációs rendszerek 3 15. április 2008 13:22
Ismerkedés a kék képernyő samjohnson A Windows operációs rendszerek 24 11. február 2008 12:41
Blue Screen phoeniximportersuk General Chat szoftver 7 24. Szeptember 2007 12:47
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.