![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קניתי שני מקלות של 1GB DDR2 רם 5300, את eBay כמה חודשים אחורה עכשיו נראה כי אחד ורק לעבוד, אם יש לי אותם הן orignal שלי יחד עם שני מקלות 512MB אז זה רק בתור קורא 2.5gb כאשר מסתכלים על נכסים. אם אני עובר אותם מסביב, לטמטם אותם uop abit אני רק צביעות לקבל יותר פחות ראם. עכשיו theres אחד מקל באלימות אני כרגע יש לי על המדף שמאלה (אם אתה יכול להציב משהו באלימות כלפי מטה) כפי oftern נותן לי מסך כחול, שלה DDR2 ראם 1GB 5300 בדיוק כמו השני, אבל זה גורם ohrrid blueee. יכול לקחת את המחשב שלי רק סכום מסוים, הלכתי קריטי וגם עשינו סריקה והם אמרו שאני יכול לקבל 4GB קל!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם כל אחד עובד על זה מקל את עצמו, זה לא סביר שהם הפגום.
| |||
| |||
| אם אתה שם את 2 מקלות של 1gg שלהם אתם מציגים 2gg או 1gg |
|
| |||
| |||
| חולה צריך לבדוק, אבל אם אני זוכר נכון זה מופיע בתור 2 אבל זה לא יציב .... חולה יש לבדוק כעת כפי שלה היה לזמן מה שכן אני שנבדקו |
|
| |||
| |||
| שתתאים להם תצורות שונות עד שתמצא את המקל הפגום. אנחנו צריכים לוודא שהם אינם פגום לפני צופי בתחומים אחרים. |
|
| |||
| |||
| פשוט להכניס את הפגום צפוי המקל ותוך דקות מופיע מסך כחול אומר זיכרון אשם, ניסיתי את זה שוב והוא אמר IRQ ..... I didn't צריך זמן כדי לכתוב את זה מצטער, אני לא צפויה את הפגום מקל על משבצת 2 עם העבודה ב-1GB משבצת 1 ... עוזבים את שני של 512 אשר באה עם המחשב, החוצה. עכשיו יש לי את העבודה ב-1GB עצלן 2 ואז שני 512 ב 2 ו 3 וכל זה טוב אבל אני יודע אם אני שם את המקל השני 1GB כעת לא רק האם זה נותן לי מסך כחול זה גם מופיע כ 2.5 GB, מוזר מאוד מוזר |
|
| |||
| |||
| זה נראה כמו מקל פגומה, נסה את אחד מסוכן על זה משבצת משלו ב 1, אם זה תקלות לנסות את אחד טוב באותה משבצת. |
|
| |||
| |||
| לבצע את זה מאוד קשה להבין. אנחנו מנסים להקים אם אחד או שניהם או אף לא אחד של 1GB מקלוני עבודה. להחליף אותם עגולים עד שתוכל להבליט את המקל הפגום. |
|
| |||
| |||
| IM מצטער חשבתי שעשיתי את זה ברור .... 1GB את המקל dont שאני יוצר כעת יש מסך כחול, הודעות מיידיות, כך אומרים, כי יש לי 1GB ושניים 512 ב ברגע ועל הכל בסדר אם אני שם את זה אחר כך ב-1GB המקל אני מקבל מסך כחול, אלא כדי להיות בסופו של דבר בטוח IM הולך לשים את זה על עצמו, מצטער על זה מאריך, מוות איטי הא? |
|
| |||
| |||
| זה הכל. תהליך של אלימינציה. תן לנו כיצד אתה מקבל ב. |