![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš nusipirkau du lazdos su 1GB DDR2 RAM 5300, išjungti eBay keletą mėnesių atgal ir tik vienas, atrodo, į darbą, jei aš juos abu kartu su savo Message dvi 512mb lazdos tai jis skaito kaip 2,5 GB, kai jis žiūri į savybes. jei galiu perjungti aplink juos, jukinys juos UOP ABIT i cant get anymore tik mažiau RAM. Dabar Theres vieno pagaliuko aš šiuo metu smarkiai kairės į mano lentyna (jei galite patalpinti kažką smarkiai žemyn), nes oftern suteikia man mėlynas ekranas, jo DDR2 RAM 1GB 5.300 lygiai kaip kitas, bet tai viena priežasčių ohrrid blueee pats. Ar mano kompiuteryje tik tam tikrą sumą, nuėjau į kritišką ir nebuvo nuskaityti ir pasakė galiu turėti 4gb paprasta!
PS Aš žinau, tai gali pabrėžti jūsų visų dėmesį, bet jei tu gali atsakyti, kaip pagrindinės arba paaiškink, kaip įmanoma techniniu požiūriu, nes jiems lengvai mesti kompiuteriu žargonas, tačiau jiems mokytis Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei kiekvienas Stick darbus jis savo mažai tikėtina, jie yra klaidingas.
| |||
| |||
| Jeigu jūs įtraukėte 2 lazdos ir 1gg savo rodote 2gg arba 1gg |
|
| |||
| |||
| blogai turi patikrinti, tačiau jeigu aš atsimenu teisingai tai rodo daugiau kaip 2, bet jo nėra stabili .... blogai buvo patikrinti dabar, kaip jos buvo Trumpam, nes aš paskutinį kartą patikrinta |
|
| |||
| |||
| Talpinti jų skirtingų konfigūracijų, kol rasite Sugedusi Stick. Mums reikia patvirtinti jos nėra klaidingas prieš ieškoti kitose srityse. |
|
| |||
| |||
| tiesiog įdėti į numatomą Sugedusi Stick ir per kelias minutes iškyla mėlynas ekranas sakydamas atminties kaltė, aš bandžiau iš naujo ir jis pasakė IRQ ..... i didnt laiko parašyti it down atsiprašau, aš iš Tikimasi Sugedusi prikaišioti lizdas su 2 darbo 1gb į Slot 1 ... paliekant du mano 512 yra, kurie atėjo kartu su kompiuteriu, atlikti. Dabar turiu darbo 1gb ir tinginys 2 ir tada du 512, 2 ir 3, ir viskas yra gerai, bet aš žinau, jei aš įdėti kitų stick 1gb dabar bus ne tik ji man mėlyname ekrane, taip pat bus rodomi kaip 2,5 GB, keista, labai keista |
|
| |||
| |||
| Atrodo, neteisingai Stick, pabandykite Tobulėti vieną dėl jo paties į Slot 1, jei gedimus pabandykite geras pačioje vietoje. |
|
| |||
| |||
| Jūsų padaryti tai labai sunku suprasti. Mes stengiamės sukurti, jeigu vienas arba abu arba nei viena 1GB lazdos darbą. Sukeisti jų aplink kol galite išskirti Sugedusi Stick. |
|
| |||
| |||
| im sorry aš maniau aš padariau, kad aiškūs .... 1gb kortelę, kad i dont jau dabar atsiranda mėlynas ekranas, kad jiems sakė, kad turiu 1gb ir du 512 Iš tuo metu, ir jos visos baudos, jei aš įdėti, kad kitas 1gb prikaišioti tada man mėlyname ekrane, bet ir būti galiausiai tikrai IM GOING įdėti jį į savo, atsiprašau, jeigu žmogus nenutraukia šio, lėtos mirties huh? |
|
| |||
| |||
| That's it. Procesas pašalinimo. Praneškite mums apie tai, kaip jums toliau. |