![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iegādājos divas kartes ar 1GB DDR2 RAM 5300, off ebay dažus mēnešus atpakaļ jau tagad un tikai viens, šķiet, darbojas, ja esmu viņus abus kopā ar manu orignal divas 512mb kartes tad tas tikai teikts 2.5gb, skatoties uz to īpašībām. ja es ieslēgt tās ap saputrot tos UOP ABIT i cant get vairs tikai mazāk RAM. Tagad theres no stick i patlaban ir spēcīgi kreisi uz mana plaukta (ja varat vardarbīgi vieta kaut uz leju), jo tas oftern dod man zilo ekrānu, to DDR2 RAM 1GB 5.300 tieši tāds pats kā otra bet šī izraisa ohrrid blueee. mana datora veikt tikai noteiktu summu, es devos uz kritisku un darīja skenēšanas un viņi teica, i var būt 4gb viegli!
ps es zinu, tas var būt stress jūs visu ārā, bet, ja jūs varat glabāt atbildes kā pamata iespējams vai izskaidrot tehniskos terminus, jo im vienkārši izmet ar datoru lingo, bet im mācīšanās Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja katrs stick darbi uz tā paša tas ir maz ticams, tie ir bojāti.
| |||
| |||
| Ja ievietosit 2 sticks of 1gg savas jums parādīt 2gg vai 1gg |
|
| |||
| |||
| slikti ir jāpārbauda, bet, ja es atceros pareizi, tas parādās kā 2, bet tā nav stabila .... slims ir pārbaudīt, tagad tās ir awhile kopš es pēdējo reizi pārbaudīja |
|
| |||
| |||
| Fit tās dažādos sastāvos, līdz atrodat kļūdains stick. Mums ir nepieciešams, lai apstiprinātu tās nav kļūdains, pirms tiek meklētas citās jomās. |
|
| |||
| |||
| tikai īstenot paredzamo kļūdains nūju un dažu minūšu laikā zils ekrāns sakot atmiņas kļūdas, es mēģināju vēlreiz un tā teica IRQ ..... i didn't ir laiks, lai rakstītu to uz leju Atvainojiet, es noteikti sagaidāms kļūdains iespraust 2 slotā ar darba 1gb 1 slot ... atstājot manas divas 512's, kas ieradās ar datoru, out. Tagad man ir mana darba 1gb ir slinkums 2 un pēc tam divas 512 2 un 3 viss ir labs, bet es zinu, ja man citas 1gb iespraust tagad ne tikai tiks tā man zilo ekrānu tas arī parādās kā 2,5 GB, nepāra ļoti savādi |
|
| |||
| |||
| Izskatās, ka bojātu stick, mēģiniet asprātīgs viena uz tā paša panta 1 slot, ja tas kļūmes mēģināt labs pašu laika nišu. |
|
| |||
| |||
| Jūsu padarot šo ir ļoti grūti saprast. Mēs cenšamies izveidot, ja viens vai abi vai neviens no 1GB kartes darbu. Swap tos kārtu, līdz jūs varat izcelt bojātu nūju. |
|
| |||
| |||
| im sorry Es domāju, ka iespēju skaidri .... 1gb stick, ka i dont būt tagad rada zilo ekrānu, lai im sakot, ka man ir 1gb un divas 512 AT brīdī un tās visas naudas sodu, ja es lieku, ka citas 1gb iespraust tad man zilo ekrānu, bet, lai varētu galu galā pārliecināts im gatavojas nodot to uz saviem, piedodiet, lai paildzinātu šo, lēna nāve Huh? |
|
| |||
| |||
| That's it. Izslēgšanas process. Ļaujiet mums uzzināt, kā jums tālāk. |
![]() |
|
| Bookmarks |