![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kupiłem dwa kije z 1GB pamięci DDR2 RAM 5300, poza serwisem eBay, za kilka miesięcy wstecz, a teraz tylko jeden wydaje się działać, jeśli mam je w wraz z moim Orignal dwa 512mb sticks to tylko brzmi jak 2.5gb, gdy we właściwościach. jeśli mogę przejść wokół nich, ich zamęt UOP abit i cant get już tylko mniej barana. theres obecnie jeden drążek i obecnie gwałtownie w lewo na mojej półce (jeśli można umieścić coś gwałtownie w dół), ponieważ oftern daje mi niebieski ekran, jego DDR2 RAM 1GB 5300 dokładnie tak samo, jak innych, ale ten powoduje ohrrid blueee. Czy mój komputer tylko pewnej kwoty, i udał się do krytycznego i zrobił skanowania i powiedzieli mogę mieć 4GB proste!
ps wiem, może to stres, ale to, czy możesz przechowywać odpowiedzi jako podstawowego, jak to możliwe lub wyjaśnij technicznego punktu widzenia, ponieważ im łatwo rzucone przez komputer żargon, ale im naukę My System: Mój
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeżeli każdy kij działa na jego własne to mało prawdopodobne są wadliwe.
| |||
| |||
| Jeśli umieścić 2 paluszki z 1gg na własne Pan pokazać 2gg lub 1gg |
|
| |||
| |||
| chorych trzeba sprawdzić, ale jeśli dobrze pamiętam to pokazuje się jako 2, ale jej nie stabilne .... chory ma sprawdzić się jako były awhile since I ostatnie kontrolowane |
|
| |||
| |||
| Wyposażają je w różnych konfiguracjach, aż znajdziesz wadliwy trzymać. Musimy potwierdzić, że nie są wadliwe, zanim się w innych obszarach. |
|
| |||
| |||
| wystarczy umieścić w oczekiwanym wadliwe i trzymać w ciągu kilku minut pojawi się niebieski ekran błędu mówiąc pamięci, i próbował go ponownie i powiedział IRQ ..... i didnt mają czasu na napisanie go przepraszam, ja się spodziewać wadliwego trzymać w gnieździe 2 z pracy 1gb w gnieździe 1 ... pozostawiając moje's 512, który wszedł z komputera, obecnie. teraz mam 1gb pracy w Sloth 2, a następnie dwa 512 w 2 i 3 i wszystko jest dobre, ale wiem, czy mogę umieścić inne 1gb trzymać się nie tylko będzie mi niebieski ekran będzie także wyświetlany jako 2,5 gb, dziwne bardzo dziwne |
|
| |||
| |||
| Wygląda wadliwego wetknąć, spróbuj dodgy jednym z jej własnych w gnieździe 1, jeżeli wady spróbować dobry samego gniazda. |
|
| |||
| |||
| Twoja czyniąc to bardzo trudne do zrozumienia. Staramy się ustalić, jeśli jedna lub obie lub żadna z 1GB sticks pracy. Zamień je do rundy można wyróżnić wadliwego trzymać. |
|
| |||
| |||
| im sorry Myślałem, że się jasne .... z 1gb trzymać, że ja dont mieć tworzy się niebieski ekran, więc im, że mam 1gb i dwie 512 W na chwilę i, jeśli wszystko dobrze i że wprowadzone inne 1gb trzymać w I get a następnie niebieski ekran, ale do ostatecznie, czy im się je na własne, przepraszam za przedłużanie tego, powolne śmierci co? |
|
| |||
| |||
| That's it. Proces eliminacji. Let us know how you get on. |
![]() |
|
| Zakładki |