mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Ecran albastru

Reply

Thread Tools
Old 30 august 2007, 11:38
Grupul de donator

Default Ecran albastru

I-am cumpărat două tije de 1GB DDR2 RAM 5300, de pe Ebay o înapoi acum câteva luni şi numai unul pare să funcţioneze, dacă am le atât în orignal mea, împreună cu două tije 512MB atunci se citeşte ca doar 2,5 GB, atunci când caută în proprietăţi. dacă trec în jurul ei, de mântuială le uop abit i cant mai primi doar mai puţin de RAM. theres acum un stick i în prezent, au violent stânga mea de pe raft (daca se poate ceva violent loc în jos) ca acesta oftern dă-mi ecran albastru, sa DDR2 RAM 1GB 5300 exact la fel ca şi celelalte o, dar acest lucru provoacă o ohrrid blueee. computerul meu poate lua doar o anumită sumă, m-am dus să critice şi a făcut o scanare şi mi-au spus ca pot avea 4GB de uşor!

ps stiu acest lucru poate stres pe toti, dar dacă puteţi păstra răspunsuri ca bază posibil sau explica termeni tehnici pentru ca im aruncat cu uşurinţă de către computer limbă străină, dar important de învăţare

Sistemul meu: Al meu

Procesor (e):
AMD Athlon dual core
Plăci de bază:
winfast 6600
Memorie RAM:
3gb
Placă grafică (e):
MSI 8600GT
Placă de sunet:
unele ieftine dx9 5.1
Hard Drive (e):
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Răcire:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Sistem de operare (e):
Vista
Old 30 august 2007, 11:43
Administrator Group

Default Ecran albastru

Dacă stick de lucrări pe fiecare are propria este puţin probabil acestea sunt defecte.

Este posibil dvs. nu suporta placa de bază pentru toate 4.

Poti face lista, modele si dimensiuni de toate, vă rugăm să 4, împreună cu dumneavoastră şi placa de bază face model.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 30 august 2007, 11:52
Grupul de stat

Default Ecran albastru

Dacă pui de 2 tije de 1gg pe propria-ti arate 2gg sau 1gg
Old 30 august 2007, 11:54
Grupul de donator

Default Ecran albastru

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de grush View Post
Dacă pui de 2 tije de 1gg pe propria-ti arate 2gg sau 1gg
prost, dar au, pentru a verifica dacă îmi amintesc corect, el apare ca 2-a, dar sa nu stabil .... rele au un cec acum ca a fost un timp de când am verificat ultima
Old 30 august 2007, 12:30
Administrator Group

Default Ecran albastru

Fit-le în diferite configuraţii de până când găsiţi defecte stick.

Avem nevoie de ei pentru a confirma nu sunt defecte înainte de căutat în alte domenii.
Old 30 august 2007, 12:40
Grupul de donator

Default Ecran albastru

doar pun în aşteptat defecte stick şi în câteva minute albastru ecran apare spunând memorie vina, am incercat sa-l din nou şi a spus-o IRQ ..... i didnt au timp pentru a scrie o jos Ne pare rău, am aşteptat afară de defecte stick în slotul 2 cu 1GB de lucru în slot 1 ... lăsând doi 512 al meu, care a venit cu calculatorul, afară. acum am de lucru la 1GB lenes 2 şi apoi cele două 512 în 2 şi 3, precum şi toate sunt bune, dar ştiu dacă am pus în alte 1GB stick în prezent, nu numai va da-mi un ecran albastru De asemenea, va apărea ca 2.5 gb, ciudat foarte ciudat
Old 30 august 2007, 12:51
Grupul de stat

Default Ecran albastru

Se pare ca un defect stick, încercaţi dodgy o pe aceasta în propria slot 1, în cazul în care greşelile încercaţi un bun acelaşi slot orar.
Old 30 august 2007, 12:51
Administrator Group

Default Ecran albastru

Dvs. de a face acest lucru foarte greu de înţeles.

Incercam pentru a stabili dacă una sau ambele sau nici de 1GB tije de lucru.

Swap-le rundă până când nu se poate un singur defect stick.
Old 30 august 2007, 12:54
Grupul de donator

Default Ecran albastru

im Îmi pare rău că am crezut că am făcut clar faptul că ....

Stick de 1GB care i dont au în prezent creează ecran albastru, asa ca im spune că am un 1GB şi două în 512 în momentul de faţă şi ei bine, dacă tot am pus că, în alte 1GB Stick atunci I a lua un ecran albastru, dar pentru a fi în cele din urmă, sigur im va pune-l pe propriul său, îmi pare rău pentru această prelungire, lent moartea nu-i asa?
Old 30 august 2007, 13:02
Administrator Group

Default Ecran albastru

Asta e tot.

Procesul de eliminare.

Anunţaţi-ne cum ai ajuns pe.
Reply

Register

Marcaje