![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kúpil som si dve palice na 1 GB DDR2 RAM 5300, okrem ebay niekoľko mesiacov späť a teraz len jeden, zdá sa, pracuje, aj keď majú obaja vo spolu so svojou originálne dve 512mb hole potom len číta ako 2.5gigabajt pri pohľade na vlastnosti. keď prejdem okolo nich, je pošetilou UOP abit i cant dostať už len menšie ram. Teraz Theres jedno drevo i súčasnosti sa v prudko vľavo na mojej šelf (ak môžete násilne mieste niečo nadol), pretože oftern dáva mi modrá obrazovka, jej DDR2 RAM 1GB 5300 presne rovnaký ako ostatní, ale tohle spôsobí ohrrid blueee. môže počítač len zobrať určitú sumu, i šiel ku kritickej a udělal scan a povedali aj môže mať 4GB jednoduché!
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ak každé drevo pracuje na svojom vlastnom je to nepravdepodobné, že sú chybné.
|
|||
|
|||
|
Ak umiestnite na 2 palice na 1gg na vlastné si show 2gg alebo 1gg
|
|
|
|||
|
|||
|
chorí majú overiť, ale ak aj pamätáš správne ukazuje ako 2, ale nie je stabilná .... chorí majú skontrolovať hneď ako bola chvíľku, pretože aj posledný skontrolovať
|
|
|
|||
|
|||
|
Fit nimi v rôznych zostavách až do nájdenia chybného palica.
Musíme potvrdiť nie sú chybné, ako hľadať v iných oblastiach. |
|
|
|||
|
|||
|
Len do očakávaného chybná klacek a počas niekoľkých minút modrá obrazovka hovorí pamäte viny, som to znovu a povedal IRQ ..... i didnt mať čas na písanie to ľúto, aj mimo Očakávané chybná Stick slot 2 s 1 GB. pracuje vo slotu 1 ... opúšťajú svoje dvaja z 512, ktorí prišli s počítačom, von. Teraz už mám 1 GB pracujúce v leňoch 2 a potom dva 512 bodov 2 a 3 a všetky sú dobré, ale aj vedieť, či mám dať druhú 1 GB vpíchnout teraz nielen to dej mi modrá obrazovka bude tiež zobrazovať ako 2,5 gb, odd veľmi podivné
|
|
|
|||
|
|||
|
Vyzerá to ako chybná palicu, skúste riskantné je to jedno na vlastné vo slotu 1, ak závady skúste dobrý rovnakom mieste.
|
|
|
|||
|
|||
|
Vaša tvorby tohto veľmi ťažké pochopiť.
Snažíme sa zistiť, či jeden alebo obaja alebo ani jeden z 1GB palice práce. Swap je guľatý, kým môžete vybrať vada palicu.
|
|
|
|||
|
|||
|
im ľúto Domnieval som sa, že jasná ....
1 GB na hůl, že i dont mať v súčasnosti vytvára modrú obrazovku, tak im hovoril, že mám 1gb a dva 512 V okamihu a všetky pokuty, ak som, že ostatné 1GB vpíchnout potom dostanu modrú obrazovku, ale musí byť nakoniec nezabudnite im budeme ju na svoje vlastné, sorry za predlžovanie tejto pomalá smrť čo?
|
|
|
|||
|
|||
|
To je všetko.
Proces eliminácie. Dajte nám vedieť, ako sa dostať ďalej. |