![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ја купио два штапићи од 1ГБ ДДР2 РАМ-а 5300, офф еБаы неколико месеци назад и сад изгледа као да само један посао, ако сам их обоје у заједно са својим оригнал два 512МБ штапићи онда само чита као када се гледа у 2.5гб својства. ако почнем их около, збркати их уоп абит ја лицемјерје добити више само мање РАМ-а. сада Тхереса један штап и тренутно су насилно лево на мојој полици (ако можете нешто насилно место доле) јер офтерн даје ми плави екран, његове ДДР2 рам 1ГБ 5300 потпуности исти као и други разлози, али овај појединац је охррид блуеее. мој рачунар може само узети одређену количину, и оде у критичним и учини скенирања и рекоше: "Ја могу да имају 4ГБ еасы!
пс ја кноткле данашји мај стрес из вас све, али ако можете чувати одговоре као основни или као могуће објаснити техничке услове, јер им једноставно бачен по рачунару жаргон, али им за учење Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сваки стицк ради на својим сопственим није вероватно да су погрешан.
| |||
| |||
| Ако ставите 2 штапићи од 1гг на сопствену показати да ли 2гг или 1гг |
|
| |||
| |||
| болестан морати проверити, али ако ЈА сећати се коректно показује се као 2, а не њен стабилан .... болестан да има као свој чек сада је неко време откад сам последњи чек |
|
| |||
| |||
| Фит у различитим конфигурацијама их док не пронађете неисправан стицк. Ми морамо потврдити да нису пре неисправан тражите у другим областима. |
|
| |||
| |||
| само стави на стицк и неисправан очекује у року од неколико минута плавом екрану појављује се грешка казивање меморије, ја суђен за поново и он је рекао ИРК ..... ЈА није имати времена да се записати Жао ми је, из очекиваних неисправан стицк у слот 2 са радним 1ГБ у слот 1 ... остављајући моја два 512'с која је дошла са рачунаром, ван. Сада имам мој радни 1ГБ лијеност у 2 и онда два 512 у 2 и 3 и све је добро, али знам, да ли ставити другу 1ГБ стицк у сад не само да ће ми дати плавом екрану ће се приказати као 2,5 ГБ, врло непаран непарни |
|
| |||
| |||
| Изгледа да је неисправан стицк, покушајте додгы је један на сопствени слот 1, ако се грешке пробати добра исто место. |
|
| |||
| |||
| Ваш ово јако тешко разумети. Настојимо да се успостави и ако један или оба или нити од 1ГБ штапићи рада. Суап округлих до њих можете издвојити неисправан стицк. |
|
| |||
| |||
| им жао Мислио сам да је јасно .... на 1ГБ стицк да ја донт имати у аукцији ствара плави екран, па им говорећи да имам 1ГБ и две 512 на тренутак и његове све у реду ако сам ставио да друге 1ГБ стицк ин онда ја добијем плави екран, но да се коначници свакако ће им ставити на своју сопствену, жао продужавања ово, споре смрти ха? |
|
| |||
| |||
| То је то. Процес елиминације. Јавите нам како вам се он. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Сцреен гоес Плава ... | Паул4763 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 4. Јул 2009 06:53 |
| Блуе сцреен | абгриффин13 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 7 октобар 2008 04:41 |
| Блуе сцреен Уиндоус упрскати екран | Мукк1987 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 15 април 2008 13:22 |
| Геттинг плавом екрану | самјохнсон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 24 | 11 фебруар 2008 12:41 |
| Блуе Сцреен | пхоениксимпортерсук | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 24. сеп 2007 12:47 |
| Тхреад Тоолс | |
| |