![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer birlikte benim orignal iki 512MB ile de bunları olduğundan eBay birkaç ay geri şimdi sadece bir iş gibi gözüküyor 1GB DDR2 Ram 5300 iki sopalarla, kapalı aldım, daha sonra sadece özelliklerinde görünümlü olarak 2.5gb okuma stickler. eğer i da onları geçmek Abit i cant uop her şeye rağmen artık sadece daha az RAM alın. Şimdi bir sopa Ben şu anda şiddetle benim raf olarak oftern (eğer şiddetle) bir yere yerleştirebilirsiniz kaldı Theres yaz mavi ekran verir, onun DDR2 RAM 1GB 5300 tam olarak bu bir ohrrid blueee neden diğer ama aynı. benim bilgisayar sadece belirli bir miktar alabilir, i kritik gidip bir tarama yaptım ve ben 4GB kolay olabilir dedim!
PS I eğer mümkün veya teknik terimler nedeniyle Sohbet kolayca bilgisayar Lingo attığı açıklamak, ancak temel öğrenme Sohbet olarak cevaplar devam edebilirsiniz, bu size tüm ama stres Mayıs biliyorum Benim Sistemi: Benimki
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer her bir sopa o da hatalı olduğunu gibi kendi üzerine çalışıyor.
| |||
| |||
| 2gg veya 1gg göstermek Eğer kendi 1gg ve 2 sopalarla koymak var |
|
| |||
| |||
| kötü ama kontrol etmek eğer doğru 2 olarak ancak .... sabit değil gösterir hatırlıyorum var Hasta artık bir çek var ve edilmiş süre ben bu yana son kontrol |
|
| |||
| |||
| Siz hatalı sopa bulmak farklı yapılandırmalar bunları sığdır. Biz de hatalı değildir onaylamak için diğer alanlarda arıyor önce gerekir. |
|
| |||
| |||
| sadece beklenen hatalı sopa atmak ve birkaç dakika içinde mavi ekran belleği hatası söyleyerek belirir, tekrar denedim ve dedi IRQ ..... i didnt aşağı üzgünüm ile yuvası 2 beklenen hatalı sopa dışarı i yazmak için zaman vardır 1GB yuvası 1 çalışan ... iki 512's olan bilgisayar ile geldi, dışarı çıkmadan. Şimdi benim tembellik 2 ve daha sonra iki 512 2 ve 3 1GB çalışan ve tüm iyi, ancak i diğer 1GB koymak Biliyorum şu anda sadece benim de 2,5 olarak görünür bir mavi ekran verir kalmak gb, çok garip garip |
|
| |||
| |||
| Bu hatalı, slot 1 kendi üzerinde tehlikeli bir deneyin, bu hataları iyi bir yuvası aynı deneyin sopa gibi görünüyor. |
|
| |||
| |||
| Making your Bu anlaşılması çok zor. Biz kurmaya çalışıyor eğer bir veya her iki veya ne 1GB sopalarla eserin. Kadar hatalı bir sopa ayırmak için yuvarlak onları Swap. |
|
| |||
| |||
| Sohbet üzgünüm i yapılan düşünce Açık .... I dont şimdi mavi ekran oluşturur IN sahip olduğu 1GB baston, Eğer diğer 1GB sonra i, ama mavi bir ekran olarak sopa koymak i olan bütün güzel anı ve bir 1GB ve iki adet 512 olduğunu bildiren Sohbet sonuçta emin im kendi başına, üzgünüm, yavaş ölüm ha bu prolonging için koymak için mi? |
|
| |||
| |||
| İşte bu kadar. Eleme Süreci. Bize nasıl başlamak bildirin. |