![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я купила дві палиці, 1 Гб DDR2 RAM 5300, оф Ebay кілька місяців тому і тільки тепер, здається на роботу, якщо я їх обох разом зі своїм оригінальним два 512mb палички то тільки свідчить 2.5GB при пошуку у властивостях. якщо перенести їх навколо, заплутати їх UOP ABIT нахиляє я отримую більше тільки якщо менше оперативної пам'яті. Зараз Theres одна паличка даний час у мене сильно ліва в мене на полиці (якщо ви можете помістити щось люто вниз), оскільки вона дає мені oftern синій екран, його DDR2 RAM 1GB 5300 точно так само, як інша, але це одна причина ohrrid blueee. Чи може мій комп'ютер лише зайняти певну суму, я пішов до критичної і зробив сканування вони і сказали, що я може мати 4gb Легко!
PS Я знаю, це може підкреслити ви все поза, але якщо ви можете тримати відповіді, як основний або як можливо пояснити технічної точки зору, оскільки їм легко кинути комп'ютерної жаргон, але їм навчання Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо б кожна палиця робіт за його власними навряд чи вони є помилковими.
| |||
| |||
| Якщо ви помістіть 2 палички 1gg самі по собі ви показуєте 2GG або 1gg |
|
| |||
| |||
| жорстоке потрібно перевірити, але якщо я правильно пам'ятаю, він відображається як 2, але його не стабільний .... жорстоке є якась перевірка якості були деякий час після мого останнього перевірили |
|
| |||
| |||
| Fit їх у різних конфігураціях, поки Ви знайдете несправне палицею. Ми повинні підтвердити, вони не несправний до пошуку в інших областях. |
|
| |||
| |||
| Просто помістіть в очікуваних несправного палицю і протягом декількох хвилин синій екран, кажучи пам'яті провини, я намагалася її знову і вона каже, IRQ ..... I Didn't встигли записати Вибачте, я з очікуваних несправного Stick у гніздо 2 з робочим 1gb в слоті 1 ... залишаючи два моїх 512, який прийшов з комп'ютером, Out. Тепер у мене є мій робочий 1gb в ліні 2, а потім два 512 в 2 і 3, і все добре, але я знаю, якщо я поставив інший 1gb палиці в даний час не тільки це дасть мені синій екран вона також буде відображатися як 2,5 GB, непарна дуже дивно |
|
| |||
| |||
| Це виглядає як несправний Stick, спробуйте хитромудрий один на свою власну в слоті 1, якщо несправність спробувати хороший ж самому місці. |
|
| |||
| |||
| Вам за це дуже важко зрозуміти. Ми намагаємося встановити, якщо один або обидва або жоден з 1GB робота палицями. Обміняти їх круглих поки ви не можете виділити несправний палицею. |
|
| |||
| |||
| їм шкода, що я думав, що я чітко дала це зрозуміти .... 1gb Stick Dont що я маю на даний час створює синій екран, так що їм кажуть, що в мене 1GB і два 512 в даний момент і все добре, якщо я поклав, що інші 1gb палиці в то я отримую синій екран, але бути впевнений, в кінцевому рахунку, їм буде покласти його в за своєю власною, вибачте за продовження цього, повільна смерть Huh? |
|
| |||
| |||
| Ось і все. Процес ліквідації. Дайте нам знати, як ви отримаєте далі. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Синій екран стає ... | Paul4763 | Генеральний обладнання чат | 2 | 4 вересня 2009 06:53 |
| Синій екран | abgriffin13 | Операційні системи Windows | 2 | 7 жовтня 2008 04:41 |
| Синій екран заставки Windows | Mukk1987 | Операційні системи Windows | 3 | 15 квітня 2008 13:22 |
| Отримання синього екрану | samjohnson | Операційні системи Windows | 24 | 11 лютого 2008 12:41 |
| Синій екран | phoeniximportersuk | General Software чат | 7 | 24 вересня 2007 12:47 |
| Різьба Інструменти | |
| |