![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Когато включите компютъра му правомощия и чуете HD въртене до тогава тя се върти предвидени около 10 сек-късно. Нищо не идва горе на екрана. Ако оставите компютъра, като това за 5 минути на HD предат пак и тогава, ако изключите и включите отново компютъра ботуши в Windows без никакви проблеми. Този странен начин за получаване на PC към обувка изглежда да работят всеки път, когато сте опитвали досега. Аз мислех, че проблемът може да е HD, но съм свързан го на друг компютър и достъп до файловете и се завтече диагностичен от производството, които вземат решения. Също така, ако, когато на твърдия диск проблема тогава нямаше да се очаква тя да тече Windows без никакви проблеми. Аз се чудех дали тя може да бъде Захранване проблем. Някакъв съвет или помощ би било много полезно. Благодарности Jemes |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Проверете всичко е правилна настройка в BIOS.
Звучи като в компютъра е казал има повече устройства, отколкото има в действителност са или настройка на устройства са неправилни и се търси за тях, преди това ще позволи на машината към обувка. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Благодаря за отговора. Jemes |
|
| |||
| |||
| Просто определени всички IDE канали за Авто Detect. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Обувка-Up Проблем - Windows XP Home или XP Media Edition Не Обувка | elanorbreton | Windows операционни системи | 3 | 2-ри октомври 2009 година 15:10 |
| Gateway обувка горе проблем - Не TPM или TPM е проблем | rajank | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 17 Юни 2009 22:35 |
| Обувка Проблем | canyonnehastings | Общи Хардуер Чат | 22 | 6 декември 2007 02:18 |
| Нуждаете се от помощ за странни обувка проблем | rizse | Общи Хардуер Чат | 3 | 29 Авг 2007 12:09 |
| Обувка Проблем | Tera | Общи Хардуер Чат | 1 | 3 Aug 2007 04:06 |
| Нишка Инструменти | |
| |