![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Když jsem se přepnout na PC je pravomocí a uslyšíte na HD roztočení pak otáčí dolů asi o 10 sekund později. Nic přichází na obrazovce. Pokud vycházím z PC, jako je to na 5 minut na HD roztočení znovu a když jsem pak vypnout a přepnout zpět na PC boty do Windows bez problémů. Tento způsob získávání odd PC bootovat Zdá se, že práce pokaždé jsem se pokusil to tak daleko. Myslel jsem, že problém může být v HD, ale jsem připojen k jinému PC a přístup k souborům a běžel diagnostického z výroby, která je pryč. Také v případě, kdy je na pevném disku Problém pak bych neměl očekávat, že ke spuštění systému Windows bez problémů. Myslel jsem, že to může být problém napájení. Nějakou radu nebo pomoc by být opravdu užitečné. Díky Jemes |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkontrolujte, zda vše, co je správné nastavení v BIOSu.
| |||
| |||
| Citace:
Díky za odpověď. Jemes |
|
| |||
| |||
| Stačí nastavit všechny IDE kanály pro Auto Detect. |