![]() |
|
| |||
| |||
| Όταν ενεργοποιείτε τον υπολογιστή σε αυτό εξουσίες και ακούτε το HD γύρισμα μέχρι τότε γυρίσματα προβλέπεται περίπου 10 δευτερόλεπτα αργότερα. Τίποτα δεν εμφανιστεί στην οθόνη. Αν αφήσετε τον υπολογιστή έτσι για 5 λεπτά το HD γύρισμα πάλι και αν στη συνέχεια κλείστε και ανοίξτε πάλι στην εκκίνηση του υπολογιστή σε Windows χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό το παράξενο τρόπο να τον υπολογιστή για την εκκίνηση φαίνεται να λειτουργεί κάθε φορά που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Νόμιζα ότι το πρόβλημα μπορεί να είναι το HD, αλλά έχω συνδεθεί με ένα άλλο υπολογιστή και την πρόσβαση σε αρχεία και έτρεξε ένα διαγνωστικό από την παρασκευή που πέρασε. Επίσης, αν όταν ένα σκληρό δίσκο πρόβλημα τότε να πω ότι δεν περίμενα αυτό να τρέχει Windows χωρίς κανένα πρόβλημα. Αναρωτιέμαι αν μπορεί να είναι ένα πρόβλημα ρεύματος. Κάθε συμβουλή ή βοήθεια θα ήταν πραγματικά χρήσιμη. Ευχαριστώ Jemes |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ελέγξτε τα πάντα είναι σωστή εγκατάσταση στο BIOS.
Ακούγεται σαν τον υπολογιστή που είπε υπάρχουν περισσότερες μονάδες από ό, τι υπάρχει στην πραγματικότητα είναι ή οι μονάδες δίσκου είναι ρυθμισμένα είναι εσφαλμένη και ψάχνουν για αυτές πριν από αυτό θα επιτρέψει τη μηχανή για την εκκίνηση. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ευχαριστώ για την απάντηση. Jemes |
|
| |||
| |||
| Μόνο που όλα τα κανάλια σε IDE Auto Detect. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Boot-Up Πρόβλημα - Windows XP Home ή XP Media Edition δεν εκκίνησης | elanorbreton | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 2 Οκτωβρίου του 2009 15:10 |
| Η δικτυακή πύλη εκκίνησης μέχρι πρόβλημα - Δεν TPM TPM ή έχει πρόβλημα | rajank | Laptops, Κινητά & PDA | 0 | 17 Ιουν 2009 22:35 |
| Πρόβλημα εκκίνησης | canyonnehastings | Γενική Συζήτηση Hardware | 22 | 6 Δεκ 2007 02:18 |
| Χρειάζεστε βοήθεια με το παράξενο πρόβλημα εκκίνησης | rizse | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 29 Αυγ 2007 12:09 |
| Πρόβλημα εκκίνησης | Tera | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 3η Αυγούστου 2007 04:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |