![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mikor kapcsoljuk be a PC-it a hatáskörét, és nem hall a HD spin fel, akkor forog le körülbelül 10 másodperc múlva. Semmi nem jön ki a képernyőn. Ha elhagyja a számítógép, mint ez az 5 perc a HD spin fel újra, és ha akkor kapcsoljuk ki, és kapcsolja vissza a számítógépet a Windows csizma, minden gond nélkül. Ez furcsa módon, hogy az PC-boot tűnik, hogy minden alkalommal próbáltam meg eddig. Azt hittem, hogy a probléma lehet, de a HD-én csatlakozik egy másik számítógéphez, és hozzáférhetők a fájlok és spárgagombolyog diagnosztikai előállításánál, amelyeket át. Akkor is, ha ez, ha a merevlemezen problémát, akkor nem lenne elvárható, hogy a Windows minden további nélkül. Arra gondoltam, ha lehet Áramellátás probléma. Minden tanácsot vagy segítséget lenne igazán hasznos. Köszönöm Jemes |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ellenőrizze minden beállítás megfelelő a BIOS-ban.
Úgy hangzik, mint a számítógépen is elmondta már több, mint a ténylegesen meghajtók vannak, illetve a meghajtók beállítása helytelen, és azt keresi őket, mielőtt a készülék lehetővé teszi, hogy a csomagtartó. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Köszi a választ. Jemes |
|
| |||
| |||
| Csak meg az összes IDE csatornákon Auto Detect. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Boot-probléma - Windows XP Home vagy XP Media Edition nem indul | elanorbreton | A Windows operációs rendszerek | 3 | Október 2, 2009 15:10 |
| Gateway boot probléma - Nincs TPM TPM és a probléma | rajank | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 17. június 2009 22:35 |
| Boot probléma | canyonnehastings | Általános fémáru Chat | 22 | 6. december 2007 02:18 |
| Segítségre van szüksége a furcsa boot probléma | rizse | Általános fémáru Chat | 3 | 29. augusztus 2007 12:09 |
| Boot probléma | Tera | Általános fémáru Chat | 1 | 3. augusztus 2007 04:06 |
| Téma eszközök | |
| |