kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Boot probléma

Reply

Téma eszközök
Old Október 1 2007, 04:02
Új tag Csoport

Default Boot probléma

Mikor kapcsoljuk be a PC-it a hatáskörét, és nem hall a HD spin fel, akkor forog le körülbelül 10 másodperc múlva. Semmi nem jön ki a képernyőn.

Ha elhagyja a számítógép, mint ez az 5 perc a HD spin fel újra, és ha akkor kapcsoljuk ki, és kapcsolja vissza a számítógépet a Windows csizma, minden gond nélkül.

Ez furcsa módon, hogy az PC-boot tűnik, hogy minden alkalommal próbáltam meg eddig.

Azt hittem, hogy a probléma lehet, de a HD-én csatlakozik egy másik számítógéphez, és hozzáférhetők a fájlok és spárgagombolyog diagnosztikai előállításánál, amelyeket át.

Akkor is, ha ez, ha a merevlemezen problémát, akkor nem lenne elvárható, hogy a Windows minden további nélkül.

Arra gondoltam, ha lehet Áramellátás probléma.

Minden tanácsot vagy segítséget lenne igazán hasznos.

Köszönöm
Jemes
Old Október 1 2007, 04:52
Administrator Group

Default Boot probléma

Ellenőrizze minden beállítás megfelelő a BIOS-ban.

Úgy hangzik, mint a számítógépen is elmondta már több, mint a ténylegesen meghajtók vannak, illetve a meghajtók beállítása helytelen, és azt keresi őket, mielőtt a készülék lehetővé teszi, hogy a csomagtartó.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Október 1 2007, 05:26
Új tag Csoport

Default Boot probléma

Idézet:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Ellenőrizze minden beállítás megfelelő a BIOS-ban.

Úgy hangzik, mint a számítógépen is elmondta már több, mint a ténylegesen meghajtók vannak, illetve a meghajtók beállítása helytelen, és azt keresi őket, mielőtt a készülék lehetővé teszi, hogy a csomagtartó.
Ha újra meg Bios vissza dfeault beállításai volna csinálni ezt a munkát?

Köszi a választ.

Jemes
Old Október 1 2007, 05:46
Administrator Group

Default Boot probléma

Idézet:
Originally Posted by jemes View Post
Ha újra meg Bios vissza dfeault beállításai volna csinálni ezt a munkát?

Köszi a választ.

Jemes
Csak meg az összes IDE csatornákon Auto Detect.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Boot-probléma - Windows XP Home vagy XP Media Edition nem indul elanorbreton A Windows operációs rendszerek 3 Október 2, 2009 15:10
Gateway boot probléma - Nincs TPM TPM és a probléma rajank Laptopok, PDA-k & Mobiles 0 17. június 2009 22:35
Boot probléma canyonnehastings Általános fémáru Chat 22 6. december 2007 02:18
Segítségre van szüksége a furcsa boot probléma rizse Általános fémáru Chat 3 29. augusztus 2007 12:09
Boot probléma Tera Általános fémáru Chat 1 3. augusztus 2007 04:06
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.