![]() |
|
| |||
| |||
| כאשר אני עובר את זה על מחשב של כוחות ואתה שומע את התפנית HD למעלה אז הוא spins למטה בערך 10 שניות מאוחר יותר. שום דבר לא בא על המסך. אם אני משאיר את המחשב כמו זה של 5 דקות את התפנית HD שוב ואם אני אז לכבות או לחזור על המגפיים לתוך המחשב ב-Windows ללא כל בעיות. זה מוזר דרך להגיע לאתחול המחשב נראה לעבוד כל הזמן ניסיתי את זה עד כה. חשבתי כי הבעיה עלולה להיות HD, אבל לא קיבלתי את זה מחובר למחשב אחר או לקבל גישה לקבצים וברח א מ אבחון ייצור שבו הוא עבר. כמו כן, אם הכונן הקשיח בו בעיה אז אני לא היה צפוי זה כדי להפעיל את Windows בלי שום בעיות. תהיתי אם זה עשוי להיות בעיה לספק כוח. כל עצה או עזרה יהיה באמת שימושי. תודה Jemes |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בדוק את כל הגדרות התצורה הנכונה היא ב-BIOS.
| |||
| |||
| ציטוט:
תודה על התשובה. Jemes |
|
| |||
| |||
| כל שעליך לעשות הוא להגדיר את ערוצי IDE זיהוי אוטומטי. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Boot-Up הבעיה - Windows XP Home או XP Media Edition לא אתחול | elanorbreton | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 2 אוקטובר 2009 15:10 |
| Gateway אתחול של הבעיה - לא tpm או tpm יש בעיה | rajank | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | -17 יוני 2009 22:35 |
| אתחול בעיה | canyonnehastings | כללי חומרה צ 'אט | 22 | 6 דצמבר 2007 02:18 |
| צריך עזרה עם אתחול בעיה מוזרה | rizse | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 29 אוגוסט 2007 12:09 |
| אתחול בעיה | Tera | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 3rd אוגוסט 2007 04:06 |
| שרשרת כלים | |
| |